Galatasaray-fenerbahçe

GALATASARAY-FENERBAHÇE maçında turu hangi takım geçer?

• Uzatmalarda, Fenerbahçe

Votes: 0 0,0%
  • Uzatmalarda, Galatasaray

• Penaltılarla, Fenerbahçe

• Penaltılarla, Galatasaray

• Total voters
    18
  • Poll closed .
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında ezeli
rakibler Galatasaray ile Fenerbahçe 27 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'da Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek maç'ın sonucu ne olabilir ve turu kim geçer???

Bence bol gollü bir maç olur fakat Fenerbahçe kazanır gibime geliyor...

tur fenerbahcenin yoksa epey bir varlik kaybedicem:(((

ya saydam.. oynamistim ama aklima getirdin .. bi besiktasli olarak gidim FB'ye yatirim.. o zaman sonuc nolursa olsun sevinirim.. GS kazanirsa FB'nin elendigine sevinirim.. FB kazanirsa sirtlarindan para kazanirim .. ehü ehü :evil:

bu ne ya , bodyforumtr mi , bodyforumGS mi anlamadım , yöneticilerin alayı gs ye oy vermiş amaaaaaaa son gülen ii güleeeeeeeeeeer :D , GALATASARAY ın durumu ortada , Galatasaray Serdar Aktolga ise, FENERBAHÇE RONNİE dir :D

Maçın başlamasına 90 dakika kadar bir zaman kaldı, Umarım her zamanki gibi olaylar çıkmaz ve herzamanki gibi yine biz kazanırız :) Takım ismi vermeme gerek yok sanırım,acı gerçeği sizlerde biliyorsunuz...

Neredesiniz Fenerbahçeliler?, fenerbahçemize destek gerekli :)
O değilde inşallah dostça bir karşılaşma olur (hiç sanmıyorum ama)
Sayın yöneticilerin çoğunluğuda GS'liymiş avatar'da kendi açımdan dezavantaj teşkil ediyor, dikkat etmem gerekli özelliklede bugünden sonra (hezimet kaçınılmaz olacak) Ne olursa olsun Ölene kadar FENERBAHÇE....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu maç galatasarayın çöküşe geçeceği bir maç olacaktır. Fenerbahçem bu turu geçer. Gsde bu maçtan sonra bi daha toparlanamaz. Şampiyonluktada fb-bjk çekişir

2-1 Bitti :D:D:D

Fenerlilerin diyecekleri belli zaten. Hakem maci gercektende katletti. (kirmizi kartlarla degil)

Tüm fenerbahçe camiasına geçmiş olsun, bir hakem kurbanı daha olduk, fenerbahçenin artık kaderi haline geldi bu hakem hataları yüzünden keybedilen maçlar...
İnşallah Sevilla maçına olumsuz bir şekilde yansımaz, bu arada carlos'un eksikliğide baya bir farkedildi ve ben sevilla maçına umutsuz bakıyorum,hayırlısı....

"djburakgs" keşke iddaa oynasaydın,fakat rüyanda gördüklerini başkalarıyla paylaşma,gerçekleşme şansı azalır, bırak sende gizli kalsın, Tebrikler :)

Son düzenleme:
Maç katledildi mi? Bana göre edildi, bu şekilde astığım astık kestiğim kestik maç yönetilmez ancak herhangi bir hakem hatası olduğunu sanmıyorum. En çok eleştirilebilicek hakem kararı bana göre Gökhan'ın atıldığı pozisyondu. Hakem dengeyi sağlamak için de ( maç zıvanadan çıktıktan sonra hangi dengeyse artık ) Lincoln'u attı, oysa birşey yaptığını görmedim tv den izlediğim kadarıyla.

Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, ancak hakem hatalarından dert yanınca komik oluyorsunuz onuda belirtmeden geçemicem :D

Flexor sorun medya ve yöneticilerden kaynaklaniyor.
Zaten bu nedenlede Türkiye´de son zamanlarda holiganizm´de artti.

Back
Yukarı