Merhaba Abilerim, Ablalarım ve Kardeşlerim, yaşım 19 ve spora başladım güzel bir vücudum olsun istiyorum çok sabırlı ve çok azimli birisiyimdir. Bir kaç Sorum Olucak Tecrübelerinizi ve Bilgilerinizi Paylaşırsanız Çok Sevinirim.
Kilo: 51
Boy: 1,73
spora başlama zamanı: Bir Yıl Önce 4 ay Spor Yaptım ve sağlık açısından ara vermek zorunda kaldım ( Sivilce Tedavisi Roaccutane Kullandım ) Şimdi ise 1 haftadır tekrar spora başladım ve bu sefer önümde bir engel yok azimle bu vücudu yapacağım.
Sorularım ise şunlar;
1- Kilo Almam gerekiyor ve Nasıl Bir Antrenman Yolu İzlemeliyim ?
2- Herhangi bir Takviye Almalı mıyım ?
4- Gainer ve Kreatin almam gerekiyormu ? Önerebileceğiniz Markalar Var mı ? ve Ne zaman başlamalıyım ?
5- Haftada Kaç Gün Spor Yapmalıyım ve Bu Antrenman Süresi Kaç Saat Olmalıdır ?
6- Beslenmem de Hangi Besinlere Ağırlık Vermem Gerekiyor ? yada Beslenmem Nasıl Olmalı ?
Not: Bunların Dışında Her Türlü Öneri ve Tavsiyeleri Dikkate Alırım.
Kilo: 51
Boy: 1,73
spora başlama zamanı: Bir Yıl Önce 4 ay Spor Yaptım ve sağlık açısından ara vermek zorunda kaldım ( Sivilce Tedavisi Roaccutane Kullandım ) Şimdi ise 1 haftadır tekrar spora başladım ve bu sefer önümde bir engel yok azimle bu vücudu yapacağım.
Sorularım ise şunlar;
1- Kilo Almam gerekiyor ve Nasıl Bir Antrenman Yolu İzlemeliyim ?
2- Herhangi bir Takviye Almalı mıyım ?
4- Gainer ve Kreatin almam gerekiyormu ? Önerebileceğiniz Markalar Var mı ? ve Ne zaman başlamalıyım ?
5- Haftada Kaç Gün Spor Yapmalıyım ve Bu Antrenman Süresi Kaç Saat Olmalıdır ?
6- Beslenmem de Hangi Besinlere Ağırlık Vermem Gerekiyor ? yada Beslenmem Nasıl Olmalı ?
Not: Bunların Dışında Her Türlü Öneri ve Tavsiyeleri Dikkate Alırım.