Gainer Toz seçimi

Arkadaşlar öncelikle merhabalar . İyi akşamlar .

Aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim . Elimde AMP WHEYBOLİC 60 toz var . 2 Kilo falan mevcut içinde.
Spor salonumda ki hocamız bana Kilom az olduğu için gainer ile aynı anda ikisini kullanarak gelişim sağlayabileceğimi söyledi . Boyum 184 kilom 72.
f1 nitrofull diye bir gainer önerdi bana . Ben Hardline Gainer 5kg almak istediğimi belirttim oda aynı fiyattan f1 full gainer nitrofull 4.5kg'lığı verebileceğini söyledi . Ben o markayı açıkcası hiç duymadım sizden öneri almak istedim başlayalı 1 ay 1 hafta oldu başlangıç kilom 70'di . 1.5 kg kadar hardline gainer vardı elimde onu içtim başladığım 2 hafta boyunca ve hafta başı 1 kilo gibi bir sayıya denk geldi .

Bilip bilmeden de bir şey kullanmak istemiyorum kaş yaparken göz çıkartmayalım .. Yardımlarınızı bekliyorum ve gainer ile AMP wheybolic 60'ı kullanırsam bi sıkıntı olur mu lütfen beni aydınlatın :)

İYİ GECELER ..

Spor geçmişim 2013 ocak ayından başlayıp haziran gibi bitmişti baya bi ara verdim 77 kilo gibi bir şeyde bırakmıştım para durumum yetmediği için . İşte 2014 nisan ayında tekrar spor yapmaya başladım tekrar kilo almak istiyorum . Ama bakalım sanırım erken . İlk spora başladığımda 6 ay hiç bir takviye almadım .

Spor geçmişim 2013 ocak ayından başlayıp haziran gibi bitmişti baya bi ara verdim 77 kilo gibi bir şeyde bırakmıştım para durumum yetmediği için . İşte 2014 nisan ayında tekrar spor yapmaya başladım tekrar kilo almak istiyorum . Ama bakalım sanırım erken . İlk spora başladığımda 6 ay hiç bir takviye almadım .

doğrusunu yapmışsın. para durumunu bilemem ama anlayabilirim, bence bir süre daha beklemelisin. belki bu zamanı para biriktirmek için değerlendirip daha sonrasında arasız bir çıkış yakalayabilirsin.kolay gelsin

Back
Yukarı