Gainer - Keratin Nasıl Yapmalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hepar34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hepar34

Üye
Merhabalar Bunlar benim supplementlerim bugun geldiler.
1375007_470416906404176_838997610_n.jpg

spor salonundaki hocama sordum sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek antremandan sonra 2 ölçek ve antremandan 45 dk önce keratin.
off günlerde ise 2 ölçek dedi.

böyle kullanırsam ürün hemen biticek. bidaha alamam maddi durum pek yok yani bi süre alamam.
bide sizin görüşlerinizi almak istedim nasıl kullanmalıyım

boy : 1.69
Kilo : 50

Salonda 2. ayım evde ise 2.5 ay çalışmam var .
şimdiden teşekkürler.

bence öncelikli olarak düzgün bir beslenme programı yapman lazım. iyi beslenmezsen o supplementler hiçbir işe yaramaz bunun yanısıra, sabah 1 antrenandan sonra 1 ölçek yeterli olacaktır az kullanmak istiyorsan

Keratin değil, KREatin bu arada onun adı, onu da istediğin zaman alabilirsin ama antrenmandan 1-2 saat önce uygun.

Şunu sayfayı okumanı tavsiye ederim Hangi Supplement? | Supplementler ve sporcu besinleri hakkında tarafsız bilgiler

Kreatin, antreman sonrasi urunudur. Antreman oncesi alan da cok ama makbul olan antreman sonrasidir.

Fakat yeni baslayan bir insana neden ilk ay kreatin aldirilir onu anlamiyorum? Ne ise yarayacak? Bari protein tozu olsaydi.

bence öncelikli olarak düzgün bir beslenme programı yapman lazım. iyi beslenmezsen o supplementler hiçbir işe yaramaz bunun yanısıra, sabah 1 antrenandan sonra 1 ölçek yeterli olacaktır az kullanmak istiyorsan

Keratin değil, KREatin bu arada onun adı, onu da istediğin zaman alabilirsin ama antrenmandan 1-2 saat önce uygun.

Şunu sayfayı okumanı tavsiye ederim Hangi Supplement? | Supplementler ve sporcu besinleri hakkında tarafsız bilgiler
peki fazla kullanmaile az kullanma arasındaki fark ne yani günde 1 er olcek degilde 3 er olcek kullansam etkisi dahamı cok artıyor ?

peki fazla kullanmaile az kullanma arasındaki fark ne yani günde 1 er olcek degilde 3 er olcek kullansam etkisi dahamı cok artıyor ?TE]

Whey haricinde hiç bir şey kullanmana gerek yok. İdman sonrası ve idman ertesi sabah birer ölçek al yeter. Fazlası cebine zarar, başka bir şey olmaz.

Tabi bunları iyi beslendiğini varsayarak söylüyorum. İyi beslenmiyorsan, dünyaları alsan bir cacık olmaz. Çünkü takviyeler, adı üstünde takviyedir. Onlar sihirli kas şişiriciler değildir. Takviye kullanıyorsun diye kasların büyümez. İyi beslen, iyi çalış, iyi dinlen ve gerisini zamana bırak. Böyle şeylere de çok kafa yorma. Bu işin bu kadar kolay olma ihtimali yok.

[/QUOTE]Whey haricinde hiç bir şey kullanmana gerek yok. İdman sonrası ve idman ertesi sabah birer ölçek al yeter. Fazlası cebine zarar, başka bir şey olmaz.

Tabi bunları iyi beslendiğini varsayarak söylüyorum. İyi beslenmiyorsan, dünyaları alsan bir cacık olmaz. Çünkü takviyeler, adı üstünde takviyedir. Onlar sihirli kas şişiriciler değildir. Takviye kullanıyorsun diye kasların büyümez. İyi beslen, iyi çalış, iyi dinlen ve gerisini zamana bırak. Böyle şeylere de çok kafa yorma. Bu işin bu kadar kolay olma ihtimali yok.[/QUOTE]

peki çok teşekkürler dediginiz gibi yapıcam bitincede whey alıcam. kreatini de 45dk once alıcam peki off günlerde keratin ve gainer alımı yapmalımıyım kaç ölçek ?

Son düzenleme:
birşey soracağım yarın sabah 1 ölçek yarın antremandan sonra 1 ölçek kullansam bsn true mass ı uygun olur demi ?

arkadaslar yardım edermisiniz kreatin i antremandan 30dk once 5gr alıyorum baskada almıyorum.
gainere daha baslamadım bugun antremandan 30 dakika önce ve hemen sonrasında almayı düşünüyorum böyle olsa nasıl olur 1 er ölçek şeklinde ?

antreman öncesi 1 ölçek
sonrası 1 ölçek
birde off günlerde 1 ölçek ( nezaman ? )

kreatine nezaman ara vermeliyim ?

Ben yeni başlayanlar için gainer ve kreatin kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Daha önce de yazmıştım.

Ama madem illa kullanacağım diyorsun, kreatini antremandan hemen sonra üzüm veya herhangi bir meyve suyuyla(4-5 gram), gaineri ise antreman öncesi ve günün herhangi bir vaktinde alabilirsin.

Ben yeni başlayanlar için gainer ve kreatin kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Daha önce de yazmıştım.

Ama madem illa kullanacağım diyorsun, kreatini antremandan hemen sonra üzüm veya herhangi bir meyve suyuyla(4-5 gram), gaineri ise antreman öncesi ve günün herhangi bir vaktinde alabilirsin.

çok sağolun birde antremandan hemen sonra değilde eve vardıgımda bi 30dk cıvarında creatin i kullansam olurmu ?
birde gainer bsn true mass gainer kullanıorum vanilyalı suyla cok kötüydü tdı bana göre 600ml su koydum ben siz ne önerirsiniz. koklarken sorunj yok.

çok sağolun birde antremandan hemen sonra değilde eve vardıgımda bi 30dk cıvarında creatin i kullansam olurmu ?
birde gainer bsn true mass gainer kullanıorum vanilyalı suyla cok kötüydü tdı bana göre 600ml su koydum ben siz ne önerirsiniz. koklarken sorunj yok.

Kreatin konusunda sıkıntı yok.

Gainer ise 300 ml daha iyi olur. Suyla içemiyorsan sütle de olur.

gainer servisini ikiye ayır.ilk servisi sabah uyanır uyanmaz kreatinle birlikte al.diğerinide idmandan hemen sonra.ben bu şekilde kullanmıştım.etkili olmuştu.sütle gainer içme.suyla tüket.şişkinlik yapar yemekten kesilirsin.

gainer servisini ikiye ayır.ilk servisi sabah uyanır uyanmaz kreatinle birlikte al.diğerinide idmandan hemen sonra.ben bu şekilde kullanmıştım.etkili olmuştu.sütle gainer içme.suyla tüket.şişkinlik yapar yemekten kesilirsin.

ersin adlı arkadaşda daha farklı söylüyor hangisi dogru kafam karıştı. duh

elindeki K.Monohidrat ürün. antreman öncesi 45-30 dk önce al. Gainerıda antreman sonrası 1 servis al. Beslenmene dikkat et.

Not: Çabuk bitmeyecek şekilde yazdım

Gainer antreman sonrası da alınabilir, kreatin de antreman sonrası ürünüdür.

kreatin bencede sonra alınmalı.
konu sahibi arkadaşın kafası karışmış.
ersin mesajında suyla içemiyorsan sütle iç demiş.suyla içme dememiş.dikkatli okuyalım.ayrıca forumda bu konuya ilişkin o kadar çok başlık var ki.lütfen biraz araştıralım.altı üstü 2 tane bilindik kullanımı basit supplement.o kadar karıştırma kafanı

kreatin bencede sonra alınmalı.
konu sahibi arkadaşın kafası karışmış.
ersin mesajında suyla içemiyorsan sütle iç demiş.suyla içme dememiş.dikkatli okuyalım.ayrıca forumda bu konuya ilişkin o kadar çok başlık var ki.lütfen biraz araştıralım.altı üstü 2 tane bilindik kullanımı basit supplement.o kadar karıştırma kafanı

tamam ben bugun salonumuzda 9 dunya yarısmasında 2 birinciligi bulunan bi büyüğüme danıstım oda arkasında nasıl yazıyorsa öyle kullan dedi onlar boşuna yazılmamış dedi millete bakmasen dedi öyle yapıyorum bende artık ant öncesi ve sonrası gaineri alıyorum creatini de ant öncesi alıyorum .

Back
Yukarı