Gainer için yükleme aşaması gerekli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RmznTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RmznTR

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun süredir gainer kullanmıyordum şimdi kullanmaya başlıyacağım BSN True Mass aldım.
Ama kafama takılan bir soru var.Gainer kullanmaya başladığımda normal olarak beslenmeme dikkat etsem falan ilk ürünü bitirdiğimde kilo alabilirmiyim yoksa bazı supplementlerde olduğu gibi yükleme işleminden sonra yani ikinci kez aldığımda mı etkisini görürüm?

ek soru:gaineri spora gitmeden önce mikserle karıştırsam spordan sonrada shakerde bir dakika normal hızlıca karıştırıp içsem sorun olurmu ?yani antremanım 1,5 saat sürüyor 1,5 saat karıştırılmış şekilde dursa sorun olur mu?

Teşekkürler kolay gelsin..

Gainer dediğin olay hali hazırda karbonhidrattır. Bir nevi kolaylıktır. Mantıken düşün, performans ürünü değil birşey değil. Hem forumda konusu var, hemde üzerinde yazar zaten.

Shakerın varsa doldur içine su koymadan, antrenmandan sonra suyla karıştır iç. Zaten bsn mass ın topaklanma vs. yapacağını sanmıyorum shaker yeterli olur miksere gerek yok.

İyi beslenme ile ilk üründe etki görebilirsin 5 kilo gibi artış sağlarsın emin konuşamam ama.
Çoğu kişi bekletmekten kaçınır anında yapıp içmek daha iyi GencGrafiker arkadaşımın dediği gibi sıvı koymadan götür orda halledersin artık.

Tamam teşekkürler :)

Back
Yukarı