Gainer gerekli mi gereksiz mi ?

Bu konu daha önce farklı başlıklar altındada tartışıldı,benim görüşüm gainer son çare olmalıdır,(Başlıktaki gereklimidir gereksizmidir sorusuna net cevap alalım diyorsanız benim görüşüm gereksizdir)
Amaç kilo almak ise bu beslenme ile olur ,Beslenme+gainerla hızlı yol alınabilirmi ? Evet alınabilir .Gerek varmıdır ?Yoktur pilav ,makarna ,yulaf vs... bol tüketilmeli üstünede yumurta peynir tamamdır.
(Yukarıda yazdıklarım kilo almayı almaçlayan spora yeni başlamış kişiler içindir ,Nebukadnezar ve benzeri sporcuların bulk döneminde belli bir seviyeden sonra kullanmaları kendi tercihleridir,kullanılabilir )
Bence gainer çok gerekli bir ürün bunu tartışma yaratmak filan için söylemiyorum bu ara sağlam beslenme + weider crash weight gain, weider bcaa 2000, weider glutamin kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl ?
 
Back
Yukarı