• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Gabade-Yaş15 6 aylık ev-1'er aylık p90x ve salon çalışması

gabade

Üye
Daha öncede konu açmıştım. Kızlar için bu spora başladığımdan sonra bu spora bağlandığımdan bahsetmiştim. O günden bu yana aşağı yukarı 1.5-2 ay geçti. 1 ay boyunca p90x antremanlarını yaptım sonrasında salona başlamamdan dolayı p90x'i bıraktım.

Kırmadan, üzmeden her türlü yorumunuza açığım.

Not:Eski konum düzenlenmiyordu o yüzden yeni bir konu açtım. Konu kirliliğinden dolayı herkesten özür diliyorum.

Eklentiler

• DSC04394.JPG
    DSC04394.JPG
    263,1 KB · Görüntüleme: 1.315
  • DSC04396.JPG
    DSC04396.JPG
    313,8 KB · Görüntüleme: 1.119
  • DSC04399.JPG
    DSC04399.JPG
    256,5 KB · Görüntüleme: 1.177
  • DSC04400.JPG
    DSC04400.JPG
    250,3 KB · Görüntüleme: 1.394
  • DSC04403.JPG
    DSC04403.JPG
    273,3 KB · Görüntüleme: 1.144
  • DSC04407.JPG
    DSC04407.JPG
    296,1 KB · Görüntüleme: 1.045
  • DSC04409.JPG
    DSC04409.JPG
    323 KB · Görüntüleme: 1.051
  • DSC04418.JPG
    DSC04418.JPG
    210,7 KB · Görüntüleme: 976
  • IMG_20130420_153740.jpg
    IMG_20130420_153740.jpg
    414 KB · Görüntüleme: 1.405
  • IMG_20130423_140337.jpg
    IMG_20130423_140337.jpg
    391,7 KB · Görüntüleme: 1.051
vücütun güzel görünüyor tebrikler p90x 3 aylık değilmi tamamlasaydın iyiydi sonra başlardın salona :)

kanatlar vücutta baya önde gidiyor ve güzel.onun dışında göğüste eksiklik var üstüne düşmelisin.

p90x yapmış birisi olarak konuşacağım.p90x genel olarak yağ yakımı/cardio konusunda cok basarılı bir program.ayrıca spora başlamak için çok iyi bir sebep olabilir.yada uzun dönem sporcuysan vücudu şaşırtmak,dinlenmek,bulk dönemden definisyon dönemine geçiş yaparken yaza doğru uygulanabilir bir program.ama normal ağırlık çalışmasının yerini tutamayacağı aşikar.

kanatlar vücutta baya önde gidiyor ve güzel.onun dışında göğüste eksiklik var üstüne düşmelisin.

p90x yapmış birisi olarak konuşacağım.p90x genel olarak yağ yakımı/cardio konusunda cok basarılı bir program.ayrıca spora başlamak için çok iyi bir sebep olabilir.yada uzun dönem sporcuysan vücudu şaşırtmak,dinlenmek,bulk dönemden definisyon dönemine geçiş yaparken yaza doğru uygulanabilir bir program.ama normal ağırlık çalışmasının yerini tutamayacağı aşikar.

Yorum için teşekkürler. Göğüs konusunda haklısın bu yüzden pazartesi günleri eziyet gibi bir çalışmam oluyor göğüs için. Zamanında yanlış yapılmış çalışmadan dolayı öyle geri kalmış bir göğüsüm var. Kanat konusunda benden büyük birçok kişiyle kanat konusunda yarışıyorum. Tam olarak nasıl yaptığımı bilmiyorum hep vardı üstüne hafif birşeyler kattım. P90x için ise tamamiyle hem fikiriz p90x'i işte bu yüzden yarıda bıraktım. P90X'in karın antremanlarını da herkese tavsiye ederim. Karın kasım o süre zarfında çıktı şimdi yok öyle birşey :D

karın yada herhangi bir bölgen bir anda eriyip gitmez.biraz yağlanmışsındır.bence tamamen ihmal etmek yerine 8min abs workout level 4-5 den birisini 2 günde bir yapabilirsin.

arkadaşlar link vermek yasak heralde isteyen özelden mesaj atsın p90x in torrent linki verebilirim indirirsin not : dosyanın boyutu 4 gb dir

La o nasıl bi vücuttur :D :D :D hafiften kas grubunu çıkaran spor yapıyom diye foto koyuyo ulan bi yapın bikaç sene bakalım. ben 3 senedir yapıyorum daha 1 forumda fotom yok.yeni yeni açıyorum forum hesabı. Çok çelimsizsin + poz vermeyi de bilmiyosun gel sana biraz poz öğretiym ben abisi.

kardes kusura bakma ama bel bölgen ust vucuda göre cok zayıf duruyor buda cok cirkin görunuyor photoshopmu dıye baktım eger dogal halin böyleyse belini biraz genısletmeye fazla calısma zaten ıncelmıs ıncelecegı kadar

Beyler resimlerde ki gibi vücudum ne çelimsiz ne de belim ince :D Foruma uygun olması için resimleri daraltmam ve kamerayı otomatik çekime alıp kendimi çektiğimden dolayı resimler kalitesiz oldu. Düzgün ışıklandırma olmadığı için flaş patlamasıda cabası. Konu çöp gibi yorumlarınızı https://www.bodyforumtr.com/vbforum...evde-duzensiz-calismanin-sonuclari-71118.html eski başlığım olan bu konudan devam ederseni sevinirim en azından bu resimlerden daha iyi.

Back
Yukarı