• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

gabade Yaş 15- 6 aylık evde düzensiz çalışmanın sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gabade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genetiğin güzel olduğundan dolayı iyi gelişim olmuş. protein tozu ile de takviye yapıyomuşsun zaten. gayet güzel gelişim tebrikler... :) bu arada salona başlamayı düşünmüyo musun?

Walla öncelikle şunu solim maşallah güzel vucut ama bana 15 yaşından daha buyuksun gibi geldi ve 2 adet 10 kilo dumbella böle sonuç almak gerçekten şaşırtıcı :D 10 la böyle gelişen salona gidip 20 kiloyla çalışsa coşcak demekki :D devam et guzel gelisim

testesteronlar tavan , p90x2 yapabilirsin salonda sonuçta p90x2 için gerekli ekipmanları eve alman zor ama salonda ağırlıkları da arttırarak uygulayabilirsin

Konu nerden canlanmış anlamadım ama ben sadece 6 aydır body yapıyorum dedim yaklaşık 6-7 senelik sporcuyum. Bunun yanı sıra en son mesajımdan sonra salona başladım 4 ay çalıştım bıraktım şimdi vücut eskiye oranla kaslar yumuşadı. Sıktığım zaman eski hacim ve şişliği arıyorum. Okul başladı futbolda ligler başladı salonu mecbur bıraktım. Artık 10 kg'lik dambıllarda sonuç vermiyor. Spordan fazlasıyla soğudum ne yazıkki.

Back
Yukarı