Günluk Ne Kadar Besin Almalıyım?

Arkadaslar gunluk ne kadar karbonhidrat,protein almam lazim? Yag yakip kas yapmak istiyorum.
Kalori olarak:1200 ila 1300 arasi
Protein:90 veya 120
Karbonhidrat ; siz söyleyin
Yag:40 gr
Kilom 84 boyum 184

160 gr protein ×4=640kcal
80 gr yağ ×9=720kcal
450gr karbonhidrat ×4 1800kcal
yaklaşık 3200 kalori alman lazım temiz kas kütlesi alman icin

Iyide ben yağ yakmak istiyorum bazi yerlerde 1600 diyor siz boyle diyince kafam karisti yag var zaten karnimda
1600 kalori almak demek vucudunu yıkıma uğratır buyük ihtimal bmr ın altinda bi rakam bmr nin altında kalori alımı hicbir sporcunun yapmak istemeyecegi biseydir.
bana guvenin demekte istemiyorum kesin olan kendiniz arastirin gorun

1600 kalori almak demek vucudunu yıkıma uğratır buyük ihtimal bmr ın altinda bi rakam bmr nin altında kalori alımı hicbir sporcunun yapmak istemeyecegi biseydir.
bana guvenin demekte istemiyorum kesin olan kendiniz arastirin gorun
Dogru soyluyor olaabulirsinizde 3k kalori zaten istesenizde alamam anca pizza vs eskiden alıyordum

Dogru soyluyor olaabulirsinizde 3k kalori zaten istesenizde alamam anca pizza vs eskiden alıyordum
ben herkesin kabul gördüğü dogrulari soylemeye calisiyorum kas kazanmak icin gunluk kalori ihtiyacinin 200 300 fazlasini almak gerekir.yag yakiminda ise 200 300 eksigi mantik bu sekilde isliyor bence sizin yapmaniz gereken temiz beslenmek ve duzenli antreman yapmak.

Tamam imkansız ama çok kalori alirsamda yag yakamam abi napacam ben? Yağ altinda kas karinda cok cirkim oluyor
Birincisi kas yapmak için bol kalori alman demek , o iş için enerji alman demek. sonuçta enerji olmadan bu iş olmuyor . Yeri gelecek yediğin yetmeyecek ek ürün alırsın.
İkincisi sadece ağırlık kaldırarak bol bol yağ yakamazsın , sağlam kardiyo yapmak lazım . Kardiyo yaparsan fazla kalorileri , yağları yakarsın.
çok az kalori alayım , bu arada hem kas yapayım hemde yağ yakayım ... hayal...

1200 kaloriyle ancak hayatta kalabilirsin çok az :)
Tabi[DOUBLEPOST=1519997545][/DOUBLEPOST]Y
Birincisi kas yapmak için bol kalori alman demek , o iş için enerji alman demek. sonuçta enerji olmadan bu iş olmuyor . Yeri gelecek yediğin yetmeyecek ek ürün alırsın.
İkincisi sadece ağırlık kaldırarak bol bol yağ yakamazsın , sağlam kardiyo yapmak lazım . Kardiyo yaparsan fazla kalorileri , yağları yakarsın.
çok az kalori alayım , bu arada hem kas yapayım hemde yağ yakayım ... hayal...
Yağ ne kadar alayım ?
Bide okul yemeğinde oldugum icin her ogunu yiyiyorum o zaman mantı,köfte vs kalori yoksa okula yemek götüremem[DOUBLEPOST=1519997718][/DOUBLEPOST]Bi
1200 kaloriyle ancak hayatta kalabilirsin çok az :)
Bide 2500 kalori aldım kilo alacam yaglar duracak her turlu

Back
Yukarı