TRTeta
Üye
Merhaba benim kilo 64 boy 170
Hesapladığımda günlük protein ihtiyacı 128 çıktı.
Beslenme şeklim
-- Sabah --
1 yumurta , 1 - 2 kibrit kutusu peynir , 5 zeytin , 1 bardak süt , biraz salatalık domates.
- - Öğlen - -
Köfte ekmek ( 4 yuvarlak köfte biraz yeşillik ) ve ayran , ( hafta içi her gün bu şekilde )
- - Spordan 1 saat önce saat 4 gibi - -
Bir kase yoğurt , bir kutu ton balığı ya da bir avuç fındık ( 3'ünden birisi )
-- Spordan sonra AKŞAM YEMEĞİ YERİNE Saat 6:30 gibi - -
300 gr. civarı balık veya kırmızı et , bir kase yoğurt , biraz sebze ( soğan maydanoz dereotu gibi )
- - Akşam yemeğinden sonra --
1 saat gibi aralıklarla 1 muz 1 elma vs. 2-3 meyve
Hemen hemen her gün buna benzer bir beslenme şeklim var. Hesapladığımda maks. 70-80 gr protein elde ediliyor, bu beslenme şekli iyi midir
yağ yakımı için uygun bir program mı ? Kalan 40-50 gr. protein ihtiyacını nasıl karşılarım protein tozu kullanmıyorum ilk 3 ay kullama niyetim yok.
Tavsiyeleriniz neler, teşekkürler.
Hesapladığımda günlük protein ihtiyacı 128 çıktı.
Beslenme şeklim
-- Sabah --
1 yumurta , 1 - 2 kibrit kutusu peynir , 5 zeytin , 1 bardak süt , biraz salatalık domates.
- - Öğlen - -
Köfte ekmek ( 4 yuvarlak köfte biraz yeşillik ) ve ayran , ( hafta içi her gün bu şekilde )
- - Spordan 1 saat önce saat 4 gibi - -
Bir kase yoğurt , bir kutu ton balığı ya da bir avuç fındık ( 3'ünden birisi )
-- Spordan sonra AKŞAM YEMEĞİ YERİNE Saat 6:30 gibi - -
300 gr. civarı balık veya kırmızı et , bir kase yoğurt , biraz sebze ( soğan maydanoz dereotu gibi )
- - Akşam yemeğinden sonra --
1 saat gibi aralıklarla 1 muz 1 elma vs. 2-3 meyve
Hemen hemen her gün buna benzer bir beslenme şeklim var. Hesapladığımda maks. 70-80 gr protein elde ediliyor, bu beslenme şekli iyi midir
yağ yakımı için uygun bir program mı ? Kalan 40-50 gr. protein ihtiyacını nasıl karşılarım protein tozu kullanmıyorum ilk 3 ay kullama niyetim yok.
Tavsiyeleriniz neler, teşekkürler.