Günlük protein ihtiyacımı karşılamakta zorlanıyorum

Merhaba arkadaşlar,
Ben 18 yaşında 170 boy ve 78 kiloyum. İriyim ama yağ oranım yüksek biraz. Gün içi sabah 9 dan akşam 7 ye kadar çalışan biriyim.
Adam akıllı protein alamıyorum aslında amacım sadece kilo vermek ve gün içinde sadece lifalif yulaf, peynir, yumurta ve ton balığı gibi basit şeyler yiyebiliyorum. İş çıkışında antrenmana gidiyorum haftada 4 gün. Antremandan sonra whey ve 250 gr kadar et ve pilav yiyorum yanında yulaf var. Birde yatmadan önce 125 gr lor ve light süt karıştırıp içiyorum.
BCAA kullansam yanında fazla kas kaybı yaşarmıyım veya başka ne gibi problem olur?

Kardeşim wheyde 30 gr yaklaşık protein var, 250 gr ette yaklaşık 50 gr protein var ton balığında 32 gr yumurtadan ve lifaliften aldığın protein tamamlar zaten,
bu beslenme gayet iyi.

Çalıştığınız yere eğer yasak değilse kaplar içinde yemek götürebilirsiniz hem daha temiz bir beslenmeniz olur hem daha düzenli, bcaa dahil bütün supplementler tek başına yeterli olmaz almanız gereken makronun aşağısını aldığınız takdirde gerilersiniz ek takviyeler bu süreci yavaşlatabilir

dostum yeterli bence vücut ağırlığının 2 katı kadar protein öneren hocaların hepsi ya supplement satıcısıdır yada supplement anlaşması vardır o yediğimiz yemekler 8 10 saat sonra bile tamamen sindirilmiş olmuyor gece yiyip sabah kusarsan mideni görürsün zaten.Ticari bir aldatmaca var bunu gerek bu forumdan gerek başka forumlardan tecrübeli kişilerden okuya okuya öğrendim aslında ihtiyacımız çok yüksek değil

Back
Yukarı