Günlük protein alimi

Merhabalar arkadaslar.Ilk defa protein ve casein kullanicam amma günlük kaç gram almaliyim bilmiyorum.Bodybuilding.com göre günlük 108 gram almaliyim Birde size sormak istedim.kilom 78 boy 1.78.hem casein hem protein var bende.Bunlari nasil kullanmaliyim acaba?

Besinlerden ve supplementlerden aldığınız toplam protein miktarının vücut kütlenizin 1-1.5 katı kadar gr olması yeter. Yani sizin durumunuzda kazein + whey + besinden 108 gr protein geliyosa o yeter.

Ilk başta amacını sor arkadasa bu arada 1 gram la 1 5 diyorsun 1 gramla vucut mu gelişir sen iki al güzel kardeşim bu arada beslenme cok önemli suplement besinlerden aldığımız protein yetmediği zaman tercih etmelisin idman sonrası yumurta yenebilir suplement kullanabilir tercih meselesi ama beslenme saglam degilse suplement bir işe yaramaz bu arada ölçülerin ve amacınız nedir ona göre yorum yapalım basarılar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam ögrenci oldugumuz için tavuk et gibi yiyecekler tüketmemiz zor.haftada 2 defa felan ola bilir.onun için proteinle ihtiyaci kapatmak istiyorum.Ancak güne 100 gram protein harcarsam proteine para yetismez :D napiyim bilmiyorum :D

Caseine verıcen parayı tavuk al 1 aylık kalan parayla lor yeter sana al sana casein bedava para harcama derim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı