Günlük kalori nasıl alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sdt1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kilo alınır mı?

• Evet

Votes: 2 100,0%
  • Hayır

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2

Sdt1

Üye
Merhabalar, uzun zamandır aklımda bi soru var bunu sizlere sorup öğrenmek istedim. Mesela kilo almam için günde 2300 kalori almam gerekiyor ve ben bu kaloriyi sağlam bi kahvaltı ile değil de kafadan savma kahvaltı yaparak öğle yemeği yemeyerek gofret(1300-1500kcal),çikolata(2adet ortalama 300 kcal),cips(400kcal) vs.) ile tamamlamaya çalışıyorum ve akşam yemeği ile beraber ortalama günlük bu abur cuburlarla 2500 3000 kalori oluyor. Peki bu şekilde kilo alır mı bi insan? Zararlı veya zararsız öğrenmek istediğim kilo alır mı yani. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tabii ki de kilo alırsın. Zaten kilo alman için tek gerekli şey harcadığından fazlasını almandır. Sen 2250 harcıyorsan dahi kilo alırsın. Tabi senin yukarıda bahsettiğin beslenmeyle alınan kilo insana uzun vadeyi geç kısa vadede çok sorun yaşatır. Eğer yukarıdakini yapma fikri varsa aklında bence hiç bulaşma sağlık çok önemli bir varlık.

Tabii ki de kilo alırsın. Zaten kilo alman için tek gerekli şey harcadığından fazlasını almandır. Sen 2250 harcıyorsan dahi kilo alırsın. Tabi senin yukarıda bahsettiğin beslenmeyle alınan kilo insana uzun vadeyi geç kısa vadede çok sorun yaşatır. Eğer yukarıdakini yapma fikri varsa aklında bence hiç bulaşma sağlık çok önemli bir varlık.
Yok sadece uzun bi süredir aklımda olan bi soruydu ve cevabını öğrenmek istiyordum :) cevabınız için teşekkürler

Back
Yukarı