Günlük kalori ihtiyacımı yulaf ezmesinden alsam?

rasiel

Üye
Okul falan malum gün içinde pilav makarna zor oluyo.Yumurta,süt ve yulafdan alsam karbonhidrat ihtiyacımı nasıl olur?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok çok daha iyi olur lif oranı yüksek yağ yok tadında bozulma değişme yok tuz yok biraz meyve kattınmı tmmdır

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben eti lifalif kullaniyorum sanirim bu saf değil saf yulaf ezmesini nerden bulabilirim

Snn internetden baktığın eti lifalif değildir onlar musli tarzı karışık olanlardan bahseder bizim yediklerimizde olmaması lazım öyle biliyorm

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

b4113099258b23c43df9b26650a06eec.jpg
9195ca0995384394907f123acf1816cf.jpg

İnternetten bakmadımki[emoji1]

Enteresan, kullanilan ylaf ezmesi ile alakali bu durum. Su ana kadar denk geldigim tum makalelerde yulaf glutensiz olarak geciyor. colyak hastaligin yoksa aslinda pek de sikinti degil, glutensiz diet modasi yeni akim :)

Vucudumda fazla su bulunuyomuş onu atmaya calisiyorum o yuzden glutenden uzak durmaya calışıyorum

Vucudumda fazla su bulunuyomuş onu atmaya calisiyorum o yuzden glutenden uzak durmaya calışıyorum

:) gluten su mu tutuyormus?

hehehe :)

Su tutmamak istiyorsan karbonhidratlari azaltmalisin, her turlu basit karbodan uzak durmalisin, tuzu gunluk3-5 gramdan fazla tuketmemelisin, sodyum alimina dikkat etmelisin, gunluk enaz 3-4 litre su icmelisin, mumkunse ara ara saunaya girmelisin, gunde 1-2 bardak yesil cay icmelisin.

Gluten ile ilgili hikayeler son domende cikarilan sacmaliklar, colyak hastaligin yoksa glutenli urunler yemende sikinti yok.
Vucut gelistirmecilerin %99 u glutensiz diyet uygulamiyorlar, eski koye yeni adet anlayacagin...
Su tutmamak veya atmak icin cok daha onemli noktalar var.

Valla yeşil çay hariç hepsini yapiyorum ama bir çok yerde gluten in su tuttuğunu okudum eminmisin tutmiyacağina cunki gunlük 150 gr yemeyi dusunuyorum yulafi

Valla yeşil çay hariç hepsini yapiyorum ama bir çok yerde gluten in su tuttuğunu okudum eminmisin tutmiyacağina cunki gunlük 150 gr yemeyi dusunuyorum yulafi

Herturlu karbonhidrat su tutar vucutta, gayet normal yani glutenli glutensiz her karbo ortalam gram basina 4 gram kadar su tutar... Bundan kacis yok ki..yani direk gluten ile alakali degil...ayrica islenmis her turlu urunde ya sodyum fazladir yada katki maddeeleri su tutmak icin on numaradir..

Back
Yukarı