Günlük içeceğim

Arkadaşları/abiler/kardeşler,

kendime bir içecek hazırlayıcı aldım günlük rahat tüketim ve karışım için, şu an günlük yaptığım içeceğim;

200 ml yağsız süt

50 gram yulaf

1 adet muz

1 avuç fındık, 1 avuç yaban mersini

1 tatlı kaşığı tarçın, öncesinde içinde protein tozumu hazırladığım için oradan kalan 5-10 ml protein :)

Bunu saat 10,00 ve 15,00 olmak üzere 2 arada bölerek içiyorum, hâcem kazanmak için çaba harcıyorum ama aynı zamanda yağ yakmak istiyorum

akşam içmek için yağ yakıcı bir karışım önerisi sunabilecek var mıdır?

şimdi amacınız hem yağ yakmak hemde hacim(kilo) kazanmaksa ikisi aynı anda olamaz. size tavsiyem clean bulk yapın böylece az yağlanarak kütle kazanmış olursunuz.
içeceğin içeriğine gelirsek yağsız süt harici hepsi güzel. yağsız sütü ben tavsiye etmiyorum çünkü diğer yağlı sütlere göre çok daha fazla işlemden geçmiş oluyor böylece
vüdunuza almadığınız yağlar size kâr sağlınıza ise zarar oluyor

aslında evet clean bulk yapmak istiyorum yaklaşık olarak 2,5 ay oldu başlayalı göbeğim gitti, hacim olarak gözle görülür değişim yaşadım ancak kollarımın ölçüsü 31 sol 32 sağ o yüzden biraz hacim kazanmam gerektiğini düşünüyorum
bunun içinde yağdan şekerden bilumum kapalı satılan işlenmiş tüm gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum

aslında evet clean bulk yapmak istiyorum yaklaşık olarak 2,5 ay oldu başlayalı göbeğim gitti, hacim olarak gözle görülür değişim yaşadım ancak kollarımın ölçüsü 31 sol 32 sağ o yüzden biraz hacim kazanmam gerektiğini düşünüyorum
bunun içinde yağdan şekerden bilumum kapalı satılan işlenmiş tüm gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum
olması gerekenlerde bu zaten başarılar bu içeceği günde 2 defa içmen yağ makrolarını tamamlamış olucaktır ekstra bir yağ almana pek gerek yok
karbonhidrat boyutuna gelirsek zaten fast food tüketmiyosundur ama 1 kg pirinc yemeyede gerek yok kesinlikle

Back
Yukarı