Günlük egzersiz programı için yardim eder misiniz ?

Merhabalar yasim 17 boyum 1.81 her sabah 7de koşu sabah 8.20de evse oluyorum daha sonra mekik sinav cekip okula gideceğim fakat mekik sinavi kahvaltidan sonra mi yoksa.yuruyusten gelir gelmez mi cekeyim ? Birde aksamda mekik sinav cekeyim mi ben sadece bunlari yapmak istiyorum bir yardımcı olursaniz sevinirim acil

her gün mekik ve sınav cekme ve hareketleri mumkun oldugunca yavas yapmaya calis örneğin bir şınavı en az 5 6 saniyeye yay cok daha zorlanacaksin tekrar sayin cok daha dusucek ama kaslarının gelistigini hissedeceksin ve agirlik calissan en güzeli o olur aslinda :D

her gün mekik ve sınav cekme ve hareketleri mumkun oldugunca yavas yapmaya calis örneğin bir şınavı en az 5 6 saniyeye yay cok daha zorlanacaksin tekrar sayin cok daha dusucek ama kaslarının gelistigini hissedeceksin ve agirlik calissan en güzeli o olur aslinda :D
Agirlik icin ayri bir programim mevcut. Yorumunuz icin tesekkur ederim peki bu mekigi ac karnina mi tok karnina mi cekmeliyim ?

egzersizler ac karna yapildiginda daha rahat olur genellikle ama cok farketmez ben olsam hepsini yapar sonra dusumu alir kahvaltimi eder cikardim evden

aç aç ta egzersiz yapılmaz. Sabah kalkar kalkmaz kardio falan deseniz neyse de. ağırlık gibi çalışmalarda yemekten 1-2 saat sonra çalışılması uygundur. Aç olursan yeteri kadar enerjin olmaz ve yeteri verimi alamazsın. fakat sabah bir şey yemeden koşuya gidersen çok etkili olur :)

moral bozmak istemem ama 3 ay aklin nerdeydi? haftaya okullar aciliyor,acil yardim diyorsun. kisin karda yagmurda ruzgarda nasil kosacaksin? bence yediklerine dikkat et,okuldan eve gelince sinav mekik cek.dumbell al,forumdaki programi yap. havalar isininca kosarsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı