Arkadaşlar 1.75 boy 72 kiloyum. Amacım yağ yakımı. Yurtta kaldığım için beslenmeye pek dikkat edemiyordum fakat bundan sonra yemeğimi vs. burada yapacağım. Buraya forumdaki gördüklerimden bir örnek yazmak istiyorum. Eğer yanlış bir yoldaysam programımda lütfen uyarın.
Sabahları; Yulaf ezmesini light süt ile karıştırıyorum. 4 adet yumurta beyazı 2 adet sarısı yiyorum. Bazen yeşil çay yapıyorum
Ara Öğün olarak genelde 1 avuç badem içi
Öğle yemeği ; 120-150 gram arası tavuk göğsü, basit bir salata, yarım tabak makarna
Ara Öğün; 1 mandalina + 1 avuç fındık
Akşam yemeği; 150 gram tavuk göğsü, salata, pilav.
Gece; burada kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum
Asıl sorularım şunlar ; Geceleri kimi lor peyniri diyor, kimi süzme peynir diyor. Hangisi ? Veya yatmadan önce süt içilmeli mi, içilmemeli mi ? Yoğurt hangi zaman dilimlerinde kullanılmalı. Ton balığı ne sıklıkla ve ne kadar yenmeli ? Dediğim gibi program da eksik gördüğünüz yada yanlış birşey varsa lütfen uyarın.. Okuyan ilgilenen herkese teşekkürler..
Sabahları; Yulaf ezmesini light süt ile karıştırıyorum. 4 adet yumurta beyazı 2 adet sarısı yiyorum. Bazen yeşil çay yapıyorum
Ara Öğün olarak genelde 1 avuç badem içi
Öğle yemeği ; 120-150 gram arası tavuk göğsü, basit bir salata, yarım tabak makarna
Ara Öğün; 1 mandalina + 1 avuç fındık
Akşam yemeği; 150 gram tavuk göğsü, salata, pilav.
Gece; burada kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum
Asıl sorularım şunlar ; Geceleri kimi lor peyniri diyor, kimi süzme peynir diyor. Hangisi ? Veya yatmadan önce süt içilmeli mi, içilmemeli mi ? Yoğurt hangi zaman dilimlerinde kullanılmalı. Ton balığı ne sıklıkla ve ne kadar yenmeli ? Dediğim gibi program da eksik gördüğünüz yada yanlış birşey varsa lütfen uyarın.. Okuyan ilgilenen herkese teşekkürler..