Jake Tyler
Üye
Selamun aleyküm ;
Gerekli aramayı yaptım konu hakkında cevap bulamadım..
Ramazan sonrası hemen body'e başlıcam..
Ve hiç bozmıcağım sağlam bir diyet çıkartmak istiyorum..
Yeterince zamanım var , çok profesyonel bir liste çıkarta bilirim..
Ancak öğrenmem gereken şeyler var..
Madde madde yazıcam madde madde cevaplarsanız sevinirim..
1-) Günlük almam gereken karbonhidrat - yağ - protein oranını nerden öğrenebilirim ? nasıl bir hesaplama sitili var.
2-) 100 gram tavuk'ta kaç gram protein vardır acaba.. 100 gram yiyince direk 100 gram protein almıyormuşuz galiba..
3-) Kalori konusu , 100 gram karb. 100 gram yağ. 100 gram protein yiyen birisi kaç kalori alır günde.. toplanmıyor sonuc olarak bunun bir hesabı var galiba..
4-) Kaç kere yemek yememi önerirsiniz.. 3-5.. (beslenme çantası taşımam sıkıntı olmaz)
5-) Ekmek hakkında ne öneriyorsunuz.. Tam tahıllısıda çok kalori çavdar'ıda.. Şuan 0 yiyorum.. Ama sizin önerilerinizide bekliyorum..
6-) ünlü bodycilerin.. beslenme şekillerini nerden bulabilirim...
7-) Sizin eklemek istediğiniz birşey varsa yazarsınız..
okuyup cevap veren herkes'e çok teşekkür ederim.. ilkkez yapıcam ve baya istekliyim.. yardım eden herkesden allah razı olsun
TEŞEKKÜRLER.
Gerekli aramayı yaptım konu hakkında cevap bulamadım..
Ramazan sonrası hemen body'e başlıcam..
Ve hiç bozmıcağım sağlam bir diyet çıkartmak istiyorum..
Yeterince zamanım var , çok profesyonel bir liste çıkarta bilirim..
Ancak öğrenmem gereken şeyler var..
Madde madde yazıcam madde madde cevaplarsanız sevinirim..
1-) Günlük almam gereken karbonhidrat - yağ - protein oranını nerden öğrenebilirim ? nasıl bir hesaplama sitili var.
2-) 100 gram tavuk'ta kaç gram protein vardır acaba.. 100 gram yiyince direk 100 gram protein almıyormuşuz galiba..
3-) Kalori konusu , 100 gram karb. 100 gram yağ. 100 gram protein yiyen birisi kaç kalori alır günde.. toplanmıyor sonuc olarak bunun bir hesabı var galiba..
4-) Kaç kere yemek yememi önerirsiniz.. 3-5.. (beslenme çantası taşımam sıkıntı olmaz)
5-) Ekmek hakkında ne öneriyorsunuz.. Tam tahıllısıda çok kalori çavdar'ıda.. Şuan 0 yiyorum.. Ama sizin önerilerinizide bekliyorum..
6-) ünlü bodycilerin.. beslenme şekillerini nerden bulabilirim...
7-) Sizin eklemek istediğiniz birşey varsa yazarsınız..
okuyup cevap veren herkes'e çok teşekkür ederim.. ilkkez yapıcam ve baya istekliyim.. yardım eden herkesden allah razı olsun

TEŞEKKÜRLER.