Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikindi ve yatsıda da yapmalısın suraking
yaptığın yanlış, gerçekten çok okuyosun çok soruyosun yaşına göre bilgilisin de bu spor hakkında neden yanlış olanı yapmakta diretiyorsun..
günde 1 kere çalışmalısın, hatta yaşınla kıyasladığımızda daha verimli olması için bir gün ara bir gün spor olarak devam etmelisn..
kolay gelsin..
Çok çalışmak çabuk gelişmek değildir .
Kaslar dinlenirken büyür bunları unutma daha yaşın genç araştırmaya devam .
Thetramp ın dediği gibi bir gün çalış bir gün dinlen .
thetramp ve bhrmcr.Ben 15 günlük kısa VG hayatımda sürekli sizi Örnek alarak takip etmeye çalıştım ve dediklerinizi yapmaya çalıştım.çok teşekkürediyorum.Bundan önce birçok konuma cevap yazdınız,Şuan uygulamadığım tek şey bu Çalışma miktarıydı onuda sizin sayenizde doğru bir şekilde yapmaya başlayacağım.
Ve brhmcr,özelden bu sorduğum soruya cevap alamayınca konu açayım dedim.İnatçı dediğin zamanda kızmıyorumNedense her 100 kişiden 95'i aynı şeyi söylüyor
İnşallah yeni sorularla gelirim haftaya
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:01 ----------
Vücut şampiyonasına bir kaç gün kala,vücutcular makarna ve fırında pişmiş patates yerler. Onlar için ne kadar faydalı olduğunu anlamışsınızdır. şişmek gösterişli vede daha iyi bir görüntü verebilmek içindir. Bu size 2-3 gün gibi kısa bir müddet içerisinde derhal adalelerinizde 2,5 ile 4 cm gibi bir büyüme sağlar
FleXoR hocamız,Böyle bir yazı yazmış.Karbonhidratlı beslenme,3 gün içerisinde 4 cm kadar uzama yapıyormuş.Ben şuan karbonhidratı neredeyse 0 kadar tüketiyorum,kaslarım sönük kalmış gibi görünüyorBunun nedeni karbonhidratmı?