Günde en çok yediğiniz yumurta sayısı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Yumurta ?

• 0-5

Votes: 64 57,1%
  • 5-10

Votes: 26 23,2%
  • 10-15

Votes: 17 15,2%
  • 15-20

Votes: 3 2,7%
  • 20+

Votes: 2 1,8%

• Total voters
    112
Her gün 6 tane tüketirim. Bi keresinde 6 yumurtayı içmiştim. 4 tane yi de haşlayıp yanında yemiştim :)

Geçen yıl 20 tane beyazını yediğimi hatırlıyorum,tek öğünde :) zamanla,okudukça,araştırdıkça tek öğünde o kadar yumurta yemenin pek akıl karı işi olmadığını öğrendim tabii. Her gün 2 tam 10 tane yumurta tüketiyorum.5 sabah(ikisi tam) 5 tane de yatmadan 1-2 saat önce falan.

yediğiniz yumurta sayısıyla beraber kilonuzu da yazarsanız iyi olur

mesela şu 6-7 yumurta yiyen arkadaşları merak ediyorum, tahminen en az 90-95 kilo olmalılar, 20 yumurta yiyen arkadaşın da 120 kilodan aşağı olmadığını düşünüyorum yoksa aşırı yükleme oluyor bu yaptığınız, her şeyin olduğu gibi proteinin de aşırı alımının zararı var

ben 73 kiloyum günde 2-3 tane yiyorum mesela, 2 tanesinin sarısını yiyorum

Bence onun yerine kuru çökelek tüketebilirsin 100 gramında 54 gram protein var yeterde artar bile 10 yumurtaya bedel yemesi de 30 sn sürüyo :)

idmandan sonra en fazla 3 yumurta akı kırar içerim o da idman günleri ayrıca pişmiş yenmesi daha sağlıklı ve bağırsaklar tarafından emili daha kolay yapılıyor.

Kesinlikle yumurtanın içilmesi saç dökülmesine dahi sebebiyet verebilir . .

neden böyle bir etkisi var ki eğer bahsettiğin biotin olayı ise hiç yumurta yemesekde aynı kapıya çıkar

pastorize yumurta yurtdışında ve yeni yeni ülkemizde sporcular arasında çok popüler yada toz yumurtalar da öyle ve bunlar pişmiş değil çiğ

Ara sıra işte kahvaltı yaparız. 1 koli haşlayıp götürmüştüm 3'ünü arkadaşlar yedi gerisini ben.Onlar yemeseydi 30 da olurdu :)

Back
Yukarı