Günde 4 canga 2100 kalori ! Lütfen gelin

Arkadaşlar ben ne yapsam kilo alamıyorum bir canga 525 kalori.Günde 4 tane yesem 2100 kalori cepte günlük alacagım kalori miktarı yani.1.82 boy 55 kgyım iştahım yok yarım yamalak ekmek peynir zeyttin bir yumurta yemeklerden en fazla 1 tabak böyle yiyorum hal böyle oluncada 1500 kaloriyi zorla alıyorum. iştahım yok yani.Durumumda yok et tavuk balık çerez felan alamam.bide şöyle birşey var tavuk alsam bile yedikten sonra uzun bir müddet canım hiçibrşey istemiyor ama kilo almak içinde sık yemek lazım.Ben günde 4 canga ve yiyebildiğim kadar diğer yemeklerdende yemeye calısacam ve böylece günlük kalori miktarım 3500 gibi birşey olacak.Tek çözüm yolu bu galiba ?

Dostum iştahım yok diye birşey yok. Haşla makarnayı otur ye. Cangayla falan olmaz o iş 4 tane yesen 1000kcal yapıyor.Tavuk alcak param yok diyosun 4 tane Canga yerim diyosun.
Bu işler iştahım yokla olmuyor 1 sene önce bende 60 kiloydum benimde iştahım yoktu şimdi 92 kiloyum. Bu işler hırsla oluyor. Hırs yapacaksın ve oturup yiceksin. Patlayana kadar yiceksin gerekirse.

Aynen hepimiz yemeyi içmeyi supplementleri bırakıp çikolataya gömelim :) çok boş olur kardeşim saçma yere göbeğe gider o kaloriler

Kendine Tahin Pekmez yap içine aldığın kuruyemişin birini dök ye hem sağlıklı hem kalori bombası hem de tatlı iştahını açar.

kardeşim cangaya vereceğin parayla malzeme alıp shake yaparsan hem daha sağlıklı olur senin için denemeni tavsiye ederim;):)

Ahhaah asırlar önceki film.evet şeker zararlı ama vucüt kompozisyonu için pek bir fark yok. Flexible dieting ile 6yağ oranına düşen fernando nunez adlı sporcuyu araştırmanı öneririm.

Ahhaah asırlar önceki film.evet şeker zararlı ama vucüt kompozisyonu için pek bir fark yok. Flexible dieting ile 6yağ oranına düşen fernando nunez adlı sporcuyu araştırmanı öneririm.
Günde 10 tane cana yiyerek işe başlayabilirsin kardeşim bak bakalım istediğin vücudu yapabilecekmisiniz . Sonuç alırsans söyle bende zorlanarak yumurta yemeyi bırakıp çikolata gömeyim

Back
Yukarı