Günde 3-4 kişi soruyor (Avatar resmim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günde 3-4 kişi soruyor en az avatarda'ki hatun'u bu başlığı açma gereği duydum ismini deşifre ediyorum filmleride dikkat çekicidir , kendi kulvarında kesinlikle birinciliğe oynar :)

Bu güzelliğin ismi Cytherea
Neyse iyi seyirler.

Haha, bende nereden tanıdık geliyor diyordum :) Çok iddaalı konuşmuşsun ama o kadar başarılı bir oyuncu olarak görmüyorum ben, fiziği falanda öyle ahım şahım güzel değil :) Ama yüzünde insanı çeken bir şeyler var :)

Çok yakında başlayacağım , daha iğneleri vurmadan placebo etkisi yaptı :D

Günde 3-4 kişi soruyor en az avatarda'ki hatun'u bu başlığı açma gereği duydum ismini deşifre ediyorum filmleride dikkat çekicidir , kendi kulvarında kesinlikle birinciliğe oynar :)

Bu güzelliğin ismi Cytherea
Neyse iyi seyirler.

sana yeminle diyorum 2 haftadır düşünüyorum :D sorsam mı, sormasam mı diye...
profil fotandaki kadını.şimdi yanlış anlar falan diye sormadım adımız ABAZA ya çıkmasın :D

2007'den beri, Missouri'de kocası ve oğlu ile birlikte yaşıyormuş, vay be kornacılarla evlenen heriflerde var demek ki :D

bende sen saniyordum hep:)

Bel altına fazla kaymayalım gençler ve kendini genç hisseden forum üyelerimiz :)

Hahahaah bende sormustum O dudaklar nedir ya antereman yapmaya derman kalmadì .d
@selim4141 sirf resme bakmak icin defalarca profilne grdim o son 800 kusur ziyaretcinin 200 ù benimdir :D

selim4141 kuralların ahlak işle ilgili bölümleri alt üst edip duruyorsun..bu konuda tekrar uyarılmayacaksın.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı