Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günde 3-4 kişi soruyor en az avatarda'ki hatun'u bu başlığı açma gereği duydum ismini deşifre ediyorum filmleride dikkat çekicidir , kendi kulvarında kesinlikle birinciliğe oynar
Haha, bende nereden tanıdık geliyor diyordum Çok iddaalı konuşmuşsun ama o kadar başarılı bir oyuncu olarak görmüyorum ben, fiziği falanda öyle ahım şahım güzel değil Ama yüzünde insanı çeken bir şeyler var
Günde 3-4 kişi soruyor en az avatarda'ki hatun'u bu başlığı açma gereği duydum ismini deşifre ediyorum filmleride dikkat çekicidir , kendi kulvarında kesinlikle birinciliğe oynar
Hahahaah bende sormustum O dudaklar nedir ya antereman yapmaya derman kalmadì .d
@selim4141 sirf resme bakmak icin defalarca profilne grdim o son 800 kusur ziyaretcinin 200 ù benimdir