günde 2 kez çalışmak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dmr

Üye
Ya arkadaşlar size sormak istediğim bi nokta var çalışırken günde 2 kez proğramı tekrar etmek sakıncalı mıdır ki yada gelişmeyi mi yavaşlatır ?
Ben kol fln çalışırken ağırlığı fazla girsem bile kol yorulduktan iki üç saat sonra hiç çalışmamışım gibi gayet rahat oluyor çalışasım geliyor ya :) ancak gelişme yavaş olur veya sakıncalıdır diye yapmıyorum her kol çalıştığımda eğer diğer antrenmanımı bikaç gün içinde yapmışsam (daha tam düzenli çalışmayı oturtamadım) çok rahat günde 2 kez girebiliyorum.
Sizin fikriniz nedir?

aynı kas grubunu günde 2 kez girmek gelişmeyi durdurur zaten çoğu insan haftada 1 kere veya 2 kere aynı kas grubunu çalıştırıyor günde 1 kere çalış

çoğu kişi günde 2 kez çalışmanın kasları yakacağını söyler ama ameleler bütün gün çalışmasına rağmen nası o kadar kas yapıyor düşündürücü

çoğu kişi günde 2 kez çalışmanın kasları yakacağını söyler ama ameleler bütün gün çalışmasına rağmen nası o kadar kas yapıyor düşündürücü
Arkadaş aynı şeyi bende düşündüm sanırım adamların bir süre sonra kas yapısı ona alışıyor. Yorumlarda da gelişmeyi durdurur yakar gibisinden demişsiniz doğruda olabilir ama günde 2 kez çalışmak bana yorucu gelmiyor ya hiç :)

arnold günde 2 kez calışırdı arkadaşlar beslenme saglamsa kesinlikle çalışılır,sabah kondüsyon akşama hacim,yada sabah güç akşam hacim

Back
Yukarı