günde 2 kere aynı bölgeleri çalıştırmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shoot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shoot

Üye
iyi günler ben saat 2 gibi antremana gittim 1.5 saat sürdü programım ve saat 6 da tekrar gidip aynı bölgelere 1 er set daha uygulasam bir sorun teşkil eder mi ?

haftada 4 gün çalışma yapıyorum 1.5 saat sürüyor çalışmalarım hiç 2 kere gitmedim bunda boş kalmamak için gitmeyi düşünüyorum

Aynı gün ikinciye gidersen ilk gittiğin verimi alamsın tekrar sayıları düşer bi faydası olacağını da zannetmiyorum yıkım olan bir yerde bir daha yıkım yapmanın 2.ye dermanım kalıyor tam tekrar yapıyorum diyorsan ilk antreman ı tam yapmıyorsun demektir.

iyi günler ben saat 2 gibi antremana gittim 1.5 saat sürdü programım ve saat 6 da tekrar gidip aynı bölgelere 1 er set daha uygulasam bir sorun teşkil eder mi ?

haftada 4 gün çalışma yapıyorum 1.5 saat sürüyor çalışmalarım hiç 2 kere gitmedim bunda boş kalmamak için gitmeyi düşünüyorum

Merhaba
cok sacma olur. ama sabah anteramn aksam cardio dersen olur. aynı bolgeyi saat degil gun ara vererek calıstır. Forumu okursan cok bilgi bulabilirsin.

Merhaba,

Sakın öyle bir hata yapayım deme.
Aynısını bu sporu bilinçsiz yaptığım dönemlerde yaptım ve getirisinden çok zararını gördüm.
Kaslar dinlenirken gelişir, çalışırken değil.
Sen her antrenmanını hakkını vererek yap, beslen ve dinlen.
Gelişim gelecektir bunları yaparsan.
Yoksa sabah akşam yada her gün aynı yeri çalıştırayım gibi bir mantık hem yanlıştır hem de zararı vardır.

İyi günler,

Back
Yukarı