günde 2 bölge mi? alt-üst vücut mu

1 buçuk senedir fithess yapıyorum amacım daha sıkı bir vücut yağ oranımı az da olsa düşürmek istiyorum ve her antrenmanda 2 bölge çalışıyorum. bunun yerine programı üst ve alt vücut olarak ayırmak daha mı mantıklı bu konudaki görüşleriniz neler?

Bence bu işi naturel yapan kişiler için frekans daha önemli,yani sıklık.Bir kası haftada 1 kez uyarmak yerine 2,3 kere uyarmak gelişimi daha da hızlandırır diye düşünüyorum.Push-Pull-Legs veya Upper-Lower tarzı her kası haftada 2 kez uyaran programlar bence çok iyi bir seçim.Ben haftada 5 gün vaktim olduğu için 2 kez push,2 kez pull ve 1 kez leg day yapıyorum.Sonuçları göreceğiz :)

Edit:Bayan olduğunuzu görmedim pardon,bence 3 gün tüm vücut çalışması sizin için daha verimli olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Bence bu işi naturel yapan kişiler için frekans daha önemli,yani sıklık.Bir kası haftada 1 kez uyarmak yerine 2,3 kere uyarmak gelişimi daha da hızlandırır diye düşünüyorum.Push-Pull-Legs veya Upper-Lower tarzı her kası haftada 2 kez uyaran programlar bence çok iyi bir seçim.Ben haftada 5 gün vaktim olduğu için 2 kez push,2 kez pull ve 1 kez leg day yapıyorum.Sonuçları göreceğiz :)

Edit:Bayan olduğunuzu görmedim pardon,bence 3 gün tüm vücut çalışması sizin için daha verimli olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

kesınlıkle katılıyorum her zaman butun yazılarımında bunu savundum 1 kası sadece haftada bır defa calıstırmaya karsı bır ınsanım..

www.fitnesseverler.com Fitness ve Bodybuilding hakkında

Back
Yukarı