Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günde 1-2 bin tane mekik cekmek doğrumu yanlış mi?
merhaba Aranel
Bir ufak ekleme yapmak istedim.
karın kası herkesde var ve onemli olan usutndeki yagı eritmek dogru ama erittirken de karnı dogru calstırıp kasları gelistirmek de gerek
bin merkik cemek cok gereksiz. Degisik ve farklı sekilde karını calıstırmalısınız. Sadece mekin karını belirli bir bolgesini gelistirir. ama alt karın ust karın kan taraflar icin degissik hareketler var.
2 bin nekii ben 20 bin çekiyordum ancak o zaman yanma oluyordu
şaka bir yana hiç öyle şey olurmu forumda konu dolu bölgesel yağ yakma yoktur diye
çok aşırı zorlarsan yağda yakarsın ancak daha büyük ihtimalle kendini sakatlarsın
Hergün 1000 mekik overtraning getirir.Kas yıkımı (overtraining) yaşamak istemiyorsan haftada 3 gün karın antremanı çalış hatta 2 kere çalışman gerekte 1000 mekik hevesi aklına gelmiş ya 3 kere yeterli olur.
Pazartesi karın
Salı
Çarşamba karın
Perşembe
Cuma karın
Cumartesi
Pazar
Ayrıca karını tek hareketle zorlamak yerine en az karın antremanını 5 hareket yapmak gerekli.