gündüz spor salonunda çalışıp aksam evde tekrar çalışsam kaş yıkımı olur mu ?

selamün aleyküm arkadaşlar
haftanın üç günü spor yapıyorum 1 saat ile 2 saat arasında değişiyor antreman sürem ama genelde hep 1.30 saat oluyor ama karbonhidrat tozu kullanmama rağmen ne doğru düzgün kilo aldım ne kaslanma basladı.
hızlandırmak için spora gittikden sonra aksam evde dumblelar ile tekrar çalışsam kas gelişimini arttırabilir miyim yoksa kas yıkımına mı yol açarım ?
karbonhidrat tozu olarak hardline pro gainer kullanıyorum sadece spor yaptıgım günlerde 1.5 ölçek olarak tek sefer kullanıyorum nasıl kullanmamı önerebilirsiniz kilo alabilmem için ?
normal yollarda beslenerek demeyin çok yiyorum ama bir türlü kilo alamıyorum :)

Fazla spor kas yapmaz aksine kas yikimi olur.hadi olmadi diyelim cok fazla enerji harcayacagin icin daha da zayiflarsin.antreman programini glzden gecir 3 gun yeterli full body yap.kas yapmak salonda degil mutfaktan gecer.birazdaha beslenmene ozen goster.benim beslenmem sabah 1 olcek whey +4 yumurta oglen 1 litre sut aksam baklagil yada sebze yemekte ne varsa.yemekten 1 saat sonra kasar peyniri 100 gram yatmadan once 1 kutu tinbaligi.sjvi okarak 1.5 litre su +200 ml maden suyu.kapsul olarak vitamin aliyorum b,c ,e fla. Bu beslenmeyle 7 ayda 10 kilo aldim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı