Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar.protein tozu ve gainer kullanmaktayım fakat ölçekleri hakkında bilgi isteyeceğim.
İdman günleri:Sabah 2 ölçek gainer - antremandan önce 2 ölcek whey - sonra 2 ölcek whey - yatmadan önce 2 ölcek gainer
off günler:sabah 2 ölcek gainer - yatmadan 2 ölcek gainer.
Vaziyeti böylemidir arkadaşlar bu işin kilo almaya çalışıyorum.Bir arkadaş ölçekleri düşürebilirsin falan dedi kafama takıldı sizden yardım bekliyorum.
merhabalar.protein tozu ve gainer kullanmaktayım fakat ölçekleri hakkında bilgi isteyeceğim.
İdman günleri:Sabah 2 ölçek gainer - antremandan önce 2 ölcek whey - sonra 2 ölcek whey - yatmadan önce 2 ölcek gainer
off günler:sabah 2 ölcek gainer - yatmadan 2 ölcek gainer.
Vaziyeti böylemidir arkadaşlar bu işin kilo almaya çalışıyorum.Bir arkadaş ölçekleri düşürebilirsin falan dedi kafama takıldı sizden yardım bekliyorum.
bak ben 3 yıl dersneye 2 yıldır da ıkı unıve gıdıorum( kı bırı yurt dısında ayda 2 kez sınavlara gıdıyorum ) ( bu yılda bır acık ogretım kaznadım su anda 3 unıvı ıdare edıyorum bırı turkıyede orgun bırı acık dıgerı yurtdısında ) ustune bırde calısıyorum ama brak beslenmemeyı 5 yıldır tek ogun atlamadım o yuzden bahne degıl okul-ıs -dersane . oyuzden kımse bana zamanın yok beslenme yapamıyorum demsın
al yanına kucuk bır kapta tozunu tenefuste shakera at ıc bu kadar kolay
bu spor az fedakarlık ıster ole arkadasalrının yanında beslenmenı bozcaksan bu ıs ole duzgunn yurumez bunu bıl
bu ısın temel kuralı beslenme o yuzden benım herkese tavsıyem yemegınızı yanınızda kesınlıkle tasıyın tasımıcaksanız da brakın bu sporu yada brakmayın ama ole hedeflerınızde unutun cunku ulasamıcaksınız
Ben beslenmemi bozmuyorum yanlış anlamışsın.Herzamanki düzenime devam ediyorum.Sadece toz olayından bahsettim.Götürme gibi bir imkanım yok.Her gün elimde shaker ile mi gezeceğim?
Ara öğünde olayı sadece kafama yatmadı.Birde 2 ölcek ile 1 ölcek arasında fark olur mu yoksa boşa mı 2 ölcek içmiş olurum?
Bu arada gerçekten ciddi anlamda kilo almam gerekiyor. 1.76 boy 57 kilodayım.
Ben beslenmemi bozmuyorum yanlış anlamışsın.Herzamanki düzenime devam ediyorum.Sadece toz olayından bahsettim.Götürme gibi bir imkanım yok.Her gün elimde shaker ile mi gezeceğim?
Ara öğünde olayı sadece kafama yatmadı.Birde 2 ölcek ile 1 ölcek arasında fark olur mu yoksa boşa mı 2 ölcek içmiş olurum?
Bu arada gerçekten ciddi anlamda kilo almam gerekiyor. 1.76 boy 57 kilodayım.
benden bilgili oldugunuz için sizlerin yönlendirmesiyle yapacağım.tenefüste 1 yarım ekmek tavuk döner ve 1 dürüm tavuk döner yiyiorum.ara öğünüm bu dersanede ve eve gelincede evde yiyiyorum.beslenmem günde 6 öğün.
o halde dedigin gibi 1 ölcek daha makul görünüyor sanırım kilo alma hevesiyle iyice abartmışım.
benden bilgili oldugunuz için sizlerin yönlendirmesiyle yapacağım.tenefüste 1 yarım ekmek tavuk döner ve 1 dürüm tavuk döner yiyiorum.ara öğünüm bu dersanede ve eve gelincede evde yiyiyorum.beslenmem günde 6 öğün.
o halde dedigin gibi 1 ölcek daha makul görünüyor sanırım kilo alma hevesiyle iyice abartmışım.
ben dershanede öğretmenim o yoğun tempoda şöyle yapıyorum fıstık ezmesi layt peynir ve tam tahıllı ekmek alıyorum..ekmek zaten dilimli arasına süryorum fıstk ezmesini peyniridie ince icne dilimleyip koyuyorum sonra ufak buzdolabı poşetleinin içine koyup çantamda taşıyorum. toplam bi 25gr protein oluyor..hem pratik hemde süper