Güç ve Dayanıklılık Programı

Merhaba arkadaşlar, şöyle bir haftalık programım var:

p.tesi-çarşamba-cuma-pazar ..............VG idmanları
salı-perşembe .....................................Wing Chun Kung-Fu
cuma-c.tesi ..........................................Aikido

Ekim ayından beri vg yapıyorum, güç ve kondisyon programına ihtiyacım var. Özellikle HIIT tarzı antremanlar yapmak istiyorum. Burpee'ler, CrossFit'ler tarzı antremanlar. Şuanda HIIT olarak Tabata Protocol uyguluyorum sadece; ve sabit tempolu koşuda 9km/h ile 4km rahat bi şekilde koşabiliyorum.

Belki program açısından yardımcı olabilecekler için gerekebilir foto koyuyorum birkaç tane.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 447
  • 2.jpg
    2.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 413
  • 3.JPG
    3.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 417
  • 4.JPG
    4.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 410
  • 5.JPG
    5.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 392
Hiç mi yok, bir dövüş sanatıyla falan uğraşan eden, kendisi dayanıklılık programı uygulayan arkadaş yardımcı olabilecek? (Forum'da bayağı bir arama yaptım, okuyabileceğim tüm konuları okudum ama güç konusunda bilgiler bulabildiysem de dayanıklılık konusunda pek birşey bulamadım)

tavsiyem bi program oluştur kendine ,o program üzerinden konuşulur ve şekillendirilir
bu tarz msjlara burada cvp verildiğini görmedim ben

Benim zaten bir programım var. Güç programı da neyse kendim ayarlayabilirim, benim destek beklediğim esas nokta dayanıklılık programı. Bana MMA circuitleri gibi, metconlar, burpee, crossfit tarzı bir circuit verebilecek var mı diye arıyorum, ben klasik VG programı istemiyorum ki, dediğim gibi, zaten var vg programım, gayet de memnunum.

netten şu programı buldum

Run 1200 meters
9 "L" Pull-ups
60kg Thruster, 9 reps
Run 800 meters
15 "L" Pull-ups
60kg Thruster, 15 reps
Run 400 meters
21 "L" Pull-ups
135 Thruster, 21 reps
hareketler googleda yazınca yapılışları çıkıyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:27 ----------

A Nice Run Ruined

Run 400
21 KB Swings (52)
15 Ball slams (30)
9 Pullups
Run 400
21 KB Snatches (44)
15 Wall Ball (20)
9 Pullups
Run 400
21 DL (140-hex bar)
15 Ring Dips
9 Pullups
Run 400
21 Push Press (75)
15 Power Cleans (115)
9 Pullups

Do Me With a Wire Brush

Row 1,000 or Run 800
21 DB Thrusters (36)
21 Ball Slams (30)
21 Tire/Box Jumps

Row 500 or Run 400
15 Wall Ball
15 KB Snatch (44)
15 Ring Pushups

Row 250 or Run 200
9 2-hand KB Push Press (44)
9 Barbell Power Cleans (135)
9 2-hand KB Clean and Jerk (44)

Ninja’s Mile

Run 400
21 KB Swings (52)
21 SDLHP (75)
21 KB Push Press (36)
Run 400
15 KB Snatches each hand (44)
15 Ring Dips
15Pullups
Run 400
9 Deadlift/box jump (190)
9 Rage ball with burpee (40)
9 Double KB clean and jerk (44)
Run 400

Death to the Infidel

Run 400
30 Air Squat
15 Clean and Jerk (115)
10 Pullups
5 Ring Dips
3 rounds for time

Gene’s Cloak of Despair

Row 1,000/Run 800
25 Push Press (75)
25 Pullups
25 Ring Pushups
Alternate row and run - 4 rounds for time

aramamotoruna metcon workout yazınca bi ton çıkıyor

saol dostum, biliyorum bu tip programlar mevcut. zaten olmadı bu tip birşey belirleyecem kafama göre. hani tecrübeli birileri varsa konuda onlar belki daha net birşeyler söyleyebilir diye sormuştum.

bir de ne araya sıkıştıracağımı bilemiyorum bu programları haftalık programımı da düzenlemem lazım ama nasıl iyi olur bilemiyorum.

p.tesi-çarşamba-cuma-pazar ..............VG idmanları
salı-perşembe .....................................Wing Chun Kung-Fu
cuma-c.tesi ..........................................Aikido

zaten off gün yok sayılır. :S

Aikido ve wing chun pek yormuyo ki beni. Aikido'da yere düş kalk terliyorum tabi yaz geldi artık. Wing chun'da tabi omuzlar ve bacaklar biraz yoruluyo ama vg ile karşılaştırılamaz bile.. Yani şöle düşünelim: p.tesi çarşamba cuma pazar vg, salı perşembe c.tesi kardiyo. :)

vt ve aikido için kas ve kemik dayanıklılığına ihtiyaç yoktur teknikleri öğrensen yeter

dayanıklılığını o seri yumruklar geliştirir bodybuildingdede hocanın hazırladığı program yeterde artar bile :)

arkadaşım bu tip dövüş sporu ile ugraşırken vücut geliştirme yapar gibi protein tozu aminoasit taviyesi alıyormusun yoksa o vücut yapılamaz gibi... yani aldığıun proteini günlük hesaplayarak alıyorsun dimmi ?

Back
Yukarı