Güç kaybını toparlama

95 kilodan 72 kiloya düştüm ve şimdi bodye başladım fakat 9 temel hareketi yaparken zorlanıyorum kollarımda güç kalmamış nasıl daha fazla ağırlık kaldırabilirim ? bunun beslenmeyle ilgisi olabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.

zamanla kaldırdığınız ağırlık artacaktır eminim. ben buna şöyle inandım, 2 ay önce 1 barfiksi yarım yamalak çekerken, şimdi sırtımda 16 kilo ağırlıkla 7 barfiks (4 set) yapabiliyorum

açıkçası ben zayıf biriydim. gerçi buradaki profesyonelleri düşünürsek hala çok zayıfım diyebilirim. ben barfiksi negatif barfiks çekerek başardım. sürekli zorladım kendimi. tabii ki kaslarıma zarar vermeyecek şekilde, dinlendirerek yani. demek istediğim, topu topu 5-6 barfiks çekebildiysem, o da birer birer dinlene dinlene, bunları yaptıktan sonra 2-3 gün beslendim dinlendim. ve başardım sonunda. deli gibi barfiks çekebiliyorum. yani bu uzun bir süreç siz de kesinlikle güçleneceksiniz

teşekkurler fakat benim sıkıntım kilo verdikten sonra agırlık kaldıramamak belirli bir beslenme alışkanlıgımda yok o yuzden bu konuda yardımcı olabilecek birileri olsa çok iyi olur. ya da benimle aynı sorunu yaşayıp çözebilen biri varsa .

kilo verdikten sonra güç kaybınız varsa bu durum kaslarınızın da bundan payını aldığını gösteriyor. elbette kaldırabileceğiniz bir ağırlık sınırı vardır. ağırlık kaldıramıyorum çok garip bir tabir. diyelim ki 5 kiloyla mı kol çalışabiliyorsunuz en fazla, öyle çalışın, demek istediğim maksimum ağırlıkla çalışın. herkesin maksimum ağırlığı farklıdır

:):) bakın tekrar söylüyorum. kas kaybını toparlamanın tek yolu çalışmak. maksimum kaldırabileceğiniz ağırlıklarla setler halinde 8-10 tekrar çalışmak

Back
Yukarı