Güç kaybı

4 ay once bi arkadasimla beraber calismak icin dersanenin orada bi spor salonuna basladim. 1 2 ay icinde agirliklarimda 5 10 kg artis oldu orn: onceden bench press 8 tekrar 55kg yapiyordum 70kg 6 8 tekrar yapmaya baslamistim. Ama dersaneye biraz uzak oldugu icin birakmak zorunda kaldim rahat 20dk yuruyorduk buda yoruyodu beni biraz. 3 ay gittik eski salonuma gecicektim ama biraz hastalandim 3 hafta ara verdim. Sonrasinda toparlayamadim hicbir gogus idmanimdan bisey anlamiyorum hakkini veremedigimi dusunuyorum . Bench presste 60kg 7 tekrari ikina ikina yapiyorum. Ara vermemden bu yana 1 ay gecmesine ragmen hala gucumu geri toparlayamadim. Bu sebepten oturu hizli toparlanmak icin gunluk 5gr kreatin almaya basladim oda bi ise yaramadi. Beslenmende problem vardir demeyin gunluk 200gr civari protein kilomun 4 4,5 kati karb aliyorum . Uykuya gelirsek kreatinin etkisimi bilmiyorum ama kullanmaya basladigimdan beri geceler surekli uyanmaya basladim gece 2 3 kez tuvalete gidiyorum. Psikolojik bi sorun da yasamadim . Bu arada su konudanda bahsedeyim su sorun bende uzun zamandir
var .Her antrenmanda olmasada bazen antrenman esnasinda felaket yorgunluk hissediyorum , hareketlerden sonra nefes nefese kaliyorum . O antrenman boyunca içimde farkli bi his oluyor nefes alip verirken cigerlerimi sanki 3 5 dal sigarayi pes pese icmisim gibi hissediyorum . Sizce bunun aebebi nedir daha once yasayan oldumu

Kesinlikle uyku olduğunu düşünüyorum. Ara ara uyaniyorsun uykunun kalitesi bozulur doğal olarak. Aralıksız 8 saat uyku düzene sokar diye düşünüyorum bu işi

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Kesinlikle uyku olduğunu düşünüyorum. Ara ara uyaniyorsun uykunun kalitesi bozulur doğal olarak. Aralıksız 8 saat uyku düzene sokar diye düşünüyorum bu işi

Nexus 4 cihazımdan gönderildi
Olabilir 11 de yattım sabah 9 gibi uyandım ama inan 5-6 kesintisiz uyamamışımdır sağa dön sola dön rüyalar gör tuvalete git doğru düzgün uyuyamadım gerçekten. Bunun için bi çözüm yolu varmıdır?
Kardiyovasküler sistemin zayıflamış, kardiyoya ağırlık ver sonra ağırlık idmanına geç.
Antrenmandan sonra 15dk tempolu koşsam yeterli olurmu?

Back
Yukarı