güç - kas - kilo

Body_

Üye
Güçlü olmak için ne yapmak gerekir arkadaşlar??

16 yaşındayım çok zayıfım Kilom 45 ama epey kasım var ( Örn: kol 28 cm.) sizce kilom az olduğundan mı güçsüzüm. ??

Nasıl kilo alırım.?

Benim kişisel yorumum.Farklı sebebleri olabilir diye düşünüyorum Kimisi var bakıyosun 1.50boyu var 40kg ama Boyuna/Kilosuna göre oldukça güçlü
Boyun kaç bu arada onuda belirtirsen Daha rahat olur.Gerçekten Çok zayıfsın.Zayıflığının sebebide önemli
Yeterli besin almadığın halde zayıfsan Kötü:( Ama Besinleri Yeterli alıp Metobolizman Hızlı ve Çok hareketli isen İyi sayılır.Kilo aldırıcılar mevcut Araştırırsan Bulursun
Lütfen Araştırma Yapmadan Konu açmayalım bu sorudan belki 20-30tane vardır...

Benim kişisel yorumum.Farklı sebebleri olabilir diye düşünüyorum Kimisi var bakıyosun 1.50boyu var 40kg ama Boyuna/Kilosuna göre oldukça güçlü
Boyun kaç bu arada onuda belirtirsen Daha rahat olur.Gerçekten Çok zayıfsın.Zayıflığının sebebide önemli
Yeterli besin almadığın halde zayıfsan Kötü:( Ama Besinleri Yeterli alıp Metobolizman Hızlı ve Çok hareketli isen İyi sayılır.Kilo aldırıcılar mevcut Araştırırsan Bulursun
Lütfen Araştırma Yapmadan Konu açmayalım bu sorudan belki 20-30tane vardır...

Boyum 1.62

Dediğim gibi eksik bilgi vermemeye Çalışın.Eski Komut sistemi ile Çalışan pc ler gibi cevap yazmışsın:DYeterli besin alıyomusun Sorusu Havada kalmış:( Ayrıca dediğim gibi araştırma yaptıysanız Cevabını bulmuşsunuzdur Zaten.
Son bi yorum Kilo boya göre Normal Sanırım.Ama birazdaha alsan Daha iyi olur 55kg civarı iyi olur.

Back
Yukarı