Güç bitiminde ne yapmalıyım ? YARDIM

BodyEser

Üye
Arkadaşlar hemen konuya gireyim mesela göğüs çalışıyorum 4 set dumbell press yaptım daha sonra incline dumbell press e geçince gücüm azaldıgı için hareketi nizami yapamıyorum ve göğüsümü iyi hissedemiyorum böyle bir durumda 1.hareketten sonra 5 dk lık bir mola mı vermeliyim yoksa 2.harekette agırlıgımı düşürmeliyim ?
Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkütler

kesinlikle uzun ara vermemen gerektiğini düşünüyorum,bence hareket arası 1dk ideal ,ağırlığı düşürmen daha faydalı olacaktır hem formu bozmamış olursun,ayrıca programında fly varsa iki press arasına fly ve türevleri olan bir hareketi sıkıltırısan gücün yeterli olacaktır,en azından bnde öyle oluyor sendede öyle olacağını umuyorum.

kesinlikle uzun ara vermemen gerektiğini düşünüyorum,bence hareket arası 1dk ideal ,ağırlığı düşürmen daha faydalı olacaktır hem formu bozmamış olursun,ayrıca programında fly varsa iki press arasına fly ve türevleri olan bir hareketi sıkıltırısan gücün yeterli olacaktır,en azından bnde öyle oluyor sendede öyle olacağını umuyorum.
Formu bozmamam lazım ama hareketi bozmus oluyorum,evet programımda fly hareketi var zaten senin dediğin gibi yapıyorum

Back
Yukarı