güç antermanım

mrblar yaklasık 18 aydır vg yapıyorum gecen gunlerde baya bir arastırma yaptım güç enatermanı die birseyler buldum ama yanlıs anlamayın kuvvet antermanı deü,l anlatmak istediğim
,lk gun gögüs biceps benc pree 3set ilk set 4 tekrar 2 set 3 son set 2 tekarar
flat bench dumbel playes 3 set ilk set 4 tekrar 2.set 3 son set 2 tekrar
incline dumbel press 3 set ilk set 4 2.set 3 son set 2 tekrar
biceps
cocncenturtion curl 3 set tekar sayısı 4,3,2
barbel curl 3set 4,3,2 tekrar
2.gun omuz triceps
enseye omuz press 3 set tekrar sayısı 4,3,2
omuz yana açış 3 set 4,3,2

Front Dumbbell Raises set 4,3,2 tekrar
triceps
One Arm French Press 3 set 4,3,2 tekrar
Triceps Pushdowns With V-Bar Attachment 3 set 4,3,2 tekrar
bacak sırt
bacak
squat 3 set 4,3,2 tekrar
calf raise 3 set 4,3,2 tekrar
sırt
Wide-Grip Rear Lat Pulldown 3 set 4,3,2 tekrar
Deadlift 3 set 4,3,2 tekrar
One Arm Dumbbell Rowing 3 set 4,3,2 tekrar
amacım hacım kas yapmak değil güç kazanmak bu proğramı 1 ay uygulamak istiyorum kaldırmaya zorlaqndığım ağırlıkları artırarak setleri tekrar ed,cem gelişim durdu artık hacım alamaıyorum bu proğramı yaparak kaslarımı maxsimum guclendirmek ve sonra tekrar eskı proğramıma dönmek istiyorum ilk defa yapıyorum guc anteramanını bilenler yapanalar varsa yardım ederse sevinirim

amac kuvvet güç pekı bu anteramanda dayanıklılık olurmu? yada en cok ne işe yararpatlayıcı güç ?!..
-kuvvette dayanıklılık?!..
-kuvvette sürat? gibi 18 aydır vg yapıyorum son zamanlarda hacım durdu amacım 1 ay guc toplayıp tekrar proğranma devam etmek

"vg " ile "bu tür güç parametreleri" pek fazla ilgisi olmayan konulardır...zira, "vgt "nin amacı "hipertrofi ve definisyon " dir...yani, "ölçü ve definisyon"

bu nedenle , pek bağdaşacak konular mevcut değilldir...

ayrıca, aşağıdaki verdiğiniz program ile bu szökonusu "güç parametreleri " bir yerden sonra kazanılamaz...

herşeyden önce hangi "güç tiplemesi " ni saptamanız da çok önemlidir..)

bugun bu proğramı denedim ant öncesi amino cretaein ayrıca protein tozu kullanıyorum normal anteramnalarda eve gelince yorgunluk hissi ve kas agırısı olmazdı ama bugun baya bi ağrı hissettim 1 ay denicem umarım iyi bir sonuc alırım

Back
Yukarı