Görüşlerinizi bekliyorum :)

Herogaki

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür vücut geliştirme yapıyorum size yeme-içe ve çalışma programımı yazıcam bu programlarımı forumu okuyarak hazırladım yanlış yaptığım yerler olabilir diye bu konuyu açıyorum öncelikle vücut ölçülerim:
Boy: 1.79
Kilo: 65 kg
Yemek programım:
Her gün 3 tabak yoğurt yaklaşık 1 kg oluyor: kahvaltıdan sonra- bodyden hemen önce ve akşam yatmadan önce..
Her gün yaklaşık 300 gr. tavuk eti ve 500 gr pilav.:Bodyden sonra.
Günde 2 adet haşlanmış yumurta : kavhaltıda
Body programım:
Her gün düzenli olarak;
-Pazu: Preacher Curl - Dumbell Curl - Concentration Curl
-Arka Kol: Standing Cable Push Down - Tricep Kickback
-Kanat:Lut machine pull down - One Arm Dumbell Row
-Göğüs : Incline bench press - Flat bench press - Flat bench dumbell press - Flat bench dumbell flyes - Incline dumbell press - Incline dumbell flyes
Karın kasları: Mekik - Crunch
Hareketlerin yapılışına burdan bakabilirsiniz resimdeki isimleriyle yazdım:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/hareketlerin-yap-l-lar-pano-t10413.html
-Dumbell ağırlığım şuan 11 kg.
-Her hareketi 25 tekrar ve 3 set yapıyorum.
-Her set arası 2 dakika dinleniyorum.
-Her hareket arası 3-4 dakika dinleniyorum.
-Bunlardan ayrı olarak Bilek çalışıyorum.
-Spora 3 gün gidip 2 gün gitmiyorum.
-Dinlenme günlerinde kardiyo yapmıyorum hiçbir hareketi evde yapmıyorum.

Çalışma,Dinlenme ve Beslenme programım burda Tavsiyelerinizi,Önerileriniz,Uyarılarınızı ve Görüşlerinizi bekliyorum :)

Öncelikle benim vücut kaslı ve kalın sert kemikli bi yapıya sahip yağlı değilim kaslarıma hacim kazandırmak istiyorum çok yemek yiyorum ve yemeğin tümünü kasa çeviriyorum :) Verdiğiniz linkte yeni başlayanlara tavsiyeler var ben ise kendi programımdaki doğru ve yanlışlıkları soruyorum değiştirmem gereken bir nokta olup olmadığnı vs :)

Öncelikle benim vücut kaslı ve kalın sert kemikli bi yapıya sahip yağlı değilim kaslarıma hacim kazandırmak istiyorum çok yemek yiyorum ve yemeğin tümünü kasa çeviriyorum :) Verdiğiniz linkte yeni başlayanlara tavsiyeler var ben ise kendi programımdaki doğru ve yanlışlıkları soruyorum değiştirmem gereken bir nokta olup olmadığnı vs :)

Her hareketi 25 tekrar ve 3 set yapıyorum

yerıne 8x3 veya 8x4 ve daha agır agırlıklarla yapmalısın.. 3 kg ıle 25 degıl mesela 7 kg ıle 8 tekrar hacım kazandırır.

Yukarıda yazdım herhalde görmedin :) 11 kg ile çalışıyorum her el 11x2=22 kilo taşıyorum :)
22x25=550 kg kaldırmış oluyorum her set :)

Yukarıda yazdım herhalde görmedin :) 11 kg ile çalışıyorum her el 11x2=22 kilo taşıyorum :)
22x25=550 kg kaldırmış oluyorum her set :)

ee ne oluyor 550 kilo kaldirinca amac ne?

Forumda daha yenisin sabit basliklari okudum diyorsun ama toplam sette kaldirdigin kilodan soz ediyorsun.Ya okudugunu anlamamissin yada okumamissin.

Çalışma sırasında kaldırılan toplam ağırlık önemlidir :) biraz yeniyim tavsiye ve önerileri bekliyorum :)

Çalışma sırasında kaldırılan toplam ağırlık önemlidir :) biraz yeniyim tavsiye ve önerileri bekliyorum :)

o zaman ben 1 kg ıle biceps calısayım 300 tekrardan 10 set 3 ton kaldırırım 1 ayda sanırım 50 kol olur bende senın mantıgınla gıdersen .

11 le calısıyorum dıosun guzel ama 20 kusur tekrar yapıyorsan bu agırlık sana artık yetmıyor 15 g tak dene 20 tak dene

Kaslar dinlenirken gelişir, onlara neden dinlenmesi için gerekli zamanı tanımıyorsun. Her gün düzenli olarak çalıştırıyorsun . 48 saat kadar dinlendirmeni tavsiye ederim.

senin tavsiye verenlerden tavsiye almak gibi bir niyetin yok dostum.ayrıca body için bence küçüksün her anlamda.her bildiginin doğru oldugunu sanıyorsun.550 kg kaldırmış oluyosun demek :D.bi arkadaş güzel açıklams.tonlarca agrlık kaldırabiliyoruz eğer senin mantıgınla gidersek ki bu da felaket bir gelişim saglar bize . forumu okumamışsın.neredeyse hiç okumamışsın hatta.yaptıklarının çoğu hatalı ama hatalı kısımların söylenmesine izin vermemişsin

Back
Yukarı