Görüşlerinizi alabilir miyim?

NUYABJOI

Üye
Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak 1.78 boyundayım 66 kiloydum 3 aydır spor salonundayım 70 kilo oldum fakat besin konusunda pek dikkatli davranmıyorum kilo alma önceliğim olduğu için arada ketçap mayonez çikolata gibi gıdalar tüketiyorum. Yağ oranım düşük zor kilo alan tiplerdenim. Yeterli kiloya ulaşana kadar bu tip gıdalar tüketmemde sakınca olur mu ? (not: antrenmanımı aksatmam, haftada 4 gün hakkını vererek yaparım) Teşekkürler.

olur kardeşim tabi. bana kalırsa bu gıdalardan uzak dur az yaglı yüksek proteinli gıdalar yeki gelişimin hızlansın yemeden hic bişey olmaz sen sporcu adamsın herkezden farklı oldugunu bilmen lazım cips kola cikilota gibi şeyler yeme :))

Beyler size birsey sormak istiyorum. Ben 6 senedir spor ve dovuse ilim vardir ve cok mukemmel dovus sanayim vardir. Yas 15 kilo 57 boy 1.70 civari ben kip up yapmaya calisiyorum ama bir turlu kip up yapamıyorum. Bilgisi olan arkadaslarimdan yardim istiyorum hani su yerdyken ayaklarini kaldirip havaya dogru zipliyolarda hizlica ayaga kalkiyorlar ya ona kip up deniyor nasil yapildigini ve hangi kaslarin gelistirildigini soylermisiniz fikirlerinizi bekliyorum simdiden Tesekkur Ederim :-) :-)

Beyler size birsey sormak istiyorum. Ben 6 senedir spor ve dovuse ilim vardir ve cok mukemmel dovus sanayim vardir. Yas 15 kilo 57 boy 1.70 civari ben kip up yapmaya calisiyorum ama bir turlu kip up yapamıyorum. Bilgisi olan arkadaslarimdan yardim istiyorum hani su yerdyken ayaklarini kaldirip havaya dogru zipliyolarda hizlica ayaga kalkiyorlar ya ona kip up deniyor nasil yapildigini ve hangi kaslarin gelistirildigini soylermisiniz fikirlerinizi bekliyorum simdiden Tesekkur Ederim :) :)

kaslarla alakası yok onun reflex hareket onlar.

Kardeşim yemek degilki bu 1 bardak su koy 2 kaşık Salça koy diyim internetden izle yapılış şeklini yapana kadar yapmaya çalış

Back
Yukarı