Gögüs Şekillenmesi

arkadaşlar jinekomasti ameliyatı için ne kadar alıyorlar bileninniz varmı devlet hastanesinde olabilir miyim?

joker sen doktora gittin mi ? doktor kesin teşhis koydu mu? bana sanki gereksiz yere telaşa kapılmışsın gibi geliyor...

bir uzmanla görüş burada biz kendi fikrimizi söyledik, fotoğraflar yanıltabilir...

evet haklısın telaşa kapıldım biraz. daha gitmedim doktora birkaç gün içinde gideceğim ama haklı olduğunuzu düşündüğüm için bende kafama taktım. çünkü pek hoş gözükmüyo gerçekten. neyse sağolun ilgilendiğiniz için.

evet haklısın telaşa kapıldım biraz. daha gitmedim doktora birkaç gün içinde gideceğim ama haklı olduğunuzu düşündüğüm için bende kafama taktım. çünkü pek hoş gözükmüyo gerçekten. neyse sağolun ilgilendiğiniz için.
Ne Doktoru ne hal Gardaş?Daha birkaç ay Vücut Geliştirmeye başladın,bu hiç bişey değil.Jinekomastiye benzemiyor Göğüslerin.Hale 2-3 yıl çalış,adam gibi beslen.Göğüslerin biraz hacim alsın,bak nasıl sıkı olurlar.

bu aycan seni gereksiz yere panikletmiş bence ...önce bi doktora git..yağlanmaya bağlı olabilir..yağ oranın düştüğü halde göğüsler öyle kalırsa o zaman şüphelen bence

bu aycan seni gereksiz yere panikletmiş bence ...önce bi doktora git..yağlanmaya bağlı olabilir..yağ oranın düştüğü halde göğüsler öyle kalırsa o zaman şüphelen bence

Farkındaysan doktora görünmesini önerdim, kendisinde jinekomasti teşhisi koymadım, olabilir dedim...

bu arada aycan arkadaşın verdiği resimlere baktımda hakkaten meme ucu bariz derecede küçük...

meme ucu ne kadar büyükse o kadar sakat galiba..birde bu yağ ile meme dokusu el ile bakılınca fark edilebilir mi ?

Back
Yukarı