Gögüsümün arasında kemik var geliştiremiorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crawl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crawl

Üye
evet başlıkdada belirttigim gibi gögüsümün alt tarafının ortasında bi kemik var tahmini kaburga kemigi fakat o bölgeyi geliştiremiorum yardım edermisiniz ne gibi hareketlerle orayı geliştirebilirim (resimde daire içine aldıgım yerden bahsediorum)

Eklentiler

• asdsad.jpg
    asdsad.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 458
güvercin göğüs olarak arama yaparsan birçok konu çıkıcaktır karşına.Aynı durum bendede var Göğüsün şekillenmeye başladıktan sonra pek dikkat çekmemeye başlıyor o bölge çok kafana takma

Önce bir göğüsün dışını geliştir, içini sonra halledersin. Güvercin göğüsü gibi durmuyor bu arada korkmana gerek yok, herkesin göğüs kasları göğüs kafesini dört köşe kaplamaz, olay bundan ibaret.

decline dumbell press,decline bench press,flat bench dumbell flyes,butterfly..kısaca alt ve iç göğüs hareketleri ki eminim bunlardan bir tanesi programında da vardır. ama en temel sorunun bence göğüs kaslarının yeterli hacme sahip olmaması.biraz daha hacimlenirsen bu problemin ortadan kalkar..saygılar..

resime baktığımda iç göğsününde alt göğsününde ilerleme kaydettiğini görüyorum gelişmez orası demek bana abartı geldi çünkü az da olsa geliştiği resimden belli oluyor..direk güvercin göğüs demek te istemiyorum sadece çok ufak bi çıkıntı var..anatomi uzmanı değilim ama çalışıp göğsünü hacimlendirirsen demin de söylediğim gibi bu probleminin kalmıyacağını düşünüyorum..saygılar..

Ayni sorundan bede muzdaripim ptesi bi doktora gidicem iki gogus arasi cukur gibi

Back
Yukarı