Göbekden kurtulamıyorum.

Boyum 1,70. Kilom şuanda 65-66. Yaşım 21.Yaklaşık 1 yıldır vucud geliştirme yapıyorum. Başlamadan önce 54 kilo idim. Kullandığım suplementler protein+bcaa.
1 yıldır cips-kola-çilolata-fasfod.... Hepsini kestim nerdeyse. Öğrenci olduğumdan dışardan hazır birtek döner yiyorum. Akşamları çok geç yattığımdan 1 2 dilim kemek ekmeğine fıstık ezmesi, yer fıstığı falan yiyorum bazen. Göbek kısmımı inceltemiyorum birtürlü ama. Kardio yapacağım, salondaki hocam kasdan yer sakın yapma zamanla gider o diyeli nerdeyse 6 ay oldu. Haftanın 5-6 günü salonda ağırlık çalışması yapıyorum. Hatam nerede acaba?

Kardio şart bende kardioyu sevmiyorum bu nedenle gobek var ama kardioya başlamak gerek ... O hoca heralde elektrik parasini dusunuyor :) bizimkide 10 dk sonra makine cok isindi falan diyor ...[DOUBLEPOST=1504443124][/DOUBLEPOST]Haftada 2 kez antremanlardan sonra 15 dk koşmak demek fazladan 400 kalori demek buda ayda 1.5 kg yağ demek hadi senin icin 1 olsun 1 kilo yağın hacmi 1 kilo masa göre cok fazla 1 yağ gözle görülür bir fark demek

Yok o konuda hocanın hakkını yiyemem. Türkiyedeki en iyi salona sahip. Salonlarda genelde kart verirler ellere bunu bunu yap diye. Abim hergün farklı antreman veriyor üyelere, koşman gerekirsede 1 2 saat koşturduğunu gördüm :) Neyse burdan kardio yaparım hemde zevkle ama nasıl ve ne zaman. Kasdan yeme olayı düşündürüyor beni

Sahsen ben yapinca antreman sonrası yapiyorum glikoz depolari bos olunca yağ yakimi olsun diye eger 1 saat falan yaparsak kasdan yer ama antreman sonra 15 20 dk orta siddetli kardio kasdan gidecegini sanmam okadar kolay değildir . of gunlerimde ise hit kardi yapiyorum
5 dk yürüyüş 1 dk depar 2 dk normal kosu
(bu bir set)
5 6 set yapabilirsen yeterlidir hit de cok etkili kardiodan korkmamak gerek kastan yemesi icin beslenmek kötü olması lazım veya kardioyu abartman lazim ...
Uzun maraton kosucularu mesela kassızdır cunku abartirlar abartmak zorundalar
Ama futbolcular oyle cılız değildir ..
Buna bakarak bile anlarsin kasdan yemedigini bizim kosacagimiz en fazla 30 dk ardindanda hemen biseyler yiyoruz kasdan gitmesi dusuncesi cok yanlis

Ö
Sahsen ben yapinca antreman sonrası yapiyorum glikoz depolari bos olunca yağ yakimi olsun diye eger 1 saat falan yaparsak kasdan yer ama antreman sonra 15 20 dk orta siddetli kardio kasdan gidecegini sanmam okadar kolay değildir . of gunlerimde ise hit kardi yapiyorum
5 dk yürüyüş 1 dk depar 2 dk normal kosu
(bu bir set)
5 6 set yapabilirsen yeterlidir hit de cok etkili kardiodan korkmamak gerek kastan yemesi icin beslenmek kötü olması lazım veya kardioyu abartman lazim ...
Uzun maraton kosucularu mesela kassızdır cunku abartirlar abartmak zorundalar
Ama futbolcular oyle cılız değildir ..
Buna bakarak bile anlarsin kasdan yemedigini bizim kosacagimiz en fazla 30 dk ardindanda hemen biseyler yiyoruz kasdan gitmesi dusuncesi cok yanlis
Çok sağol bilgi için. Her antreman sonrası ekleyim o vakit. Peki kardiyo onceli bir alim yapıyormusun? Antreman esnasında aldığım bcaayı kardiyodan hemen önce içmek geldi şimdide

Ben antreman oncesi kahveden(oneririm) baska bisey tuketmiyorum hocam. Ve duzenli kreatin kullanimi yapiyorum (pek etkisini goremedim kreatinin bittikden sonra almam) fakat termojenik etkisi olan ve enerjiyi arttiran carnitinler işe yarayabilir bcaa ise bildigim kadariyla spor sonrası toparlanma icin iyi oncesinde degilde sonrasinda alınması daha mantikli gibi kas yıkımı olmasın diye bosalan glikojen depolarını çabuk doldurması manasında ... Sahsi fikrim bcaa yada gerek yok spor sonrasi kana cabuk karisan bisey yemek de ayni görevi görür okadar para vermek yanlış geliyor örneğin bitter cikolata enerji icecekleri kakaolu süt muz vs ...

Instagram sayfamda hit antreman paylastim bakamanizi tavsiye ederim hit antreman of gunlerinizde baya etkili olur kanitlanmis bir uygulamadır beslenmenizde düzgün oldumu kesin yağ yakarsiniz (ben bunu pek beceremiyorum tatlı krizleri öldürüyor beni)
Insta ftr_ve_fitness

Son düzenleme:
Back
Yukarı