Göbek yapmaya başladım!

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum yaklaşık 5 - 6 aydır body building ile ilgileniyorum. Yaşım 19 boy 1.75 kilo 70kg

bu spora okulda başladım ve kafama göre çalışıyordum ama fit bir vucudum vardı. yaz tatili için şehir değiştirmek zorunda kaldım boş durmıyım diye body salonuna yazıldım. orada ki antrenör önce kemik yapını oturtalım dedi herşeyin içinde bulunduğu hafif bi program hazırladı bu süre zarfında sende hacim yaparsın daha sonra eksik bölgelere önem veririz dedi. bende hacim için yemeğe önem vermeye başladım ancak son 1 haftadır göbek çıkmaya başladı sizce bu iyi bişey mi hacim için yoksa kardiyoda yapmalımıyım ???

Kardeşm ilk olarak cardio tabiki.
Antremanlardan sonra enerji için karbonhidrat al off günlerde karbonhidrata yüklenme fazla .
Şekeri kes

Önemli nokta şu: Neler yiyorsunuz ?
Hacim almak için her şeyi yerseniz, bu size yağlanma olarak geri dönebilir. Çoğu arkadaşın yaptığı hata da budur. Hacim alırken de yediklerinize dikkat etmeniz gerekir. Zaten belli bir süre sonra neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlarsınız. Beslenme düzeninizi oturtmaya bakın. Bunun en iyi yolu da beslenme planı yapmaktır.

ben dinlenme günlerimde koşu yaparsam bu yağlanmayı azaltabilir miyim?

ilk olarak beslenme programını yaz aldıgın karbonhıdratlar düzenli mi degil mi bi ogrenelım beslenmeyı düzelttigin zaman yağlanmadan kas kütlesi kazanıcaksındır.
dınlenme gunlerınde koşu yapabılırsın tabı ama beslenmeyı duzeltmeden degıl dınlenme gunlerınde hergün kossan bi işe yaramaz

Back
Yukarı