Göbek Yağı, Üst Kaslar ve Kafa Karışıklığı

Dolayısı ile omuz+trappez, göğüs, biceps, triceps ve kanat olarak hergün ayrı bir bölgeyi çalıştırabilirsin. Squatı ihmal etme bu arada...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu konuda da fikrimi söylemek isterim ki; sadece vücut ağırlığıyla çalışsan bile şınav, mekik, barfiks ve squat olarak hergün, 3 aydan sonra farklılığı hissetmeye başlarsın derim vücudunda...

Karın bölgesinini de ayrı bir günde çalışabilirsin. Bu konuda da Six Pack uygulamasını tavsiye ederim kesinlikle...

Tamam hocam uyarılarını not ettim, bahsettiğin aplikasyonları da denicem. Son olarak...setler, hareketler ve bölgeler arası dinlenme süresiyle ilgili sırasıyla 1-3-5 dk uygun deniyor ama senin vei diğerlerinin bir tavsiyesi var mı?[DOUBLEPOST=1487533006][/DOUBLEPOST]Tamam hocam uyarılarını not ettim, bahsettiğin aplikasyonları da denicem. Bu arada boş zaman sıkıntım şuan için yok. Peki setler arası, hareketler arası ve bölgeler arası dinlenme süresiyle ilgili sırasıyla 1-3-5 dk uygun deniyor, senin veya diğerler arkadşların bir tavsiyesi var mı?

Eğer ağırlığı da kardiyoya yönelik yapacaksan 30-45 ya da 60 sn aksi halde 90-120 sn olsbilir.

İki bölge çalışılacaksa bence öncelikle ikinci bölgeye yönelik uygulanacak hareketler ağırlıksız ya da düşük ağırlıklarla 5 dakika civarı yapılabilir.

Bu arada Muscle & Fitness ya da men's health gibi dergileri her ay alıp okumanızı şiddetle tavsiye ederim...

Yine youtube da menshealth türkiye kanalına göz atarsan bir çok konuda farklı vakış açıları geliştirebilirsin derim...

Bahsettiğin dergiyi düzenli alır mıyım bilmiyorum ama youtube'de menshealth türkiye kanalını görmüştüm, güzel gerçekten. Bu arada söylediğin iki aplikasyonu indirdim gerçekten çok faydalı ve işime yarayacak gibi görünüyor, eyvallah.

Yeni bir soru...KILLAR!...Bir erkek olarak kıllarımız var tabiki ama sırtımda yok göğsümde kazak gibi olmasa da baya kıl var. Bu kıllar vücut gelişimini geciktirir mi, aldırmalı mıyım?

Back
Yukarı