Göbek sorunu..

ben gainer'ı sen veya başkası önerdi demedim, demek istediğim o kadar uzun bir şeyi kim tamamen okur ? Demek istediğim kısa ve net cevap vermek. O kadar ayrıntı yerine kısaca gainer şu şu saatte kulanılır desen daha iyi. Yeni gelen bir üye veya misafir ne demek istiyor orda diyebilir daha açıklayıcı ve sıkmadan kısa ve net cevaplar versek hem anlaşılır bir şekilde ve sıkmamış oluruz.

ben gainer'ı sen veya başkası önerdi demedim, demek istediğim o kadar uzun bir şeyi kim tamamen okur ? Demek istediğim kısa ve net cevap vermek. O kadar ayrıntı yerine kısaca gainer şu şu saatte kulanılır desen daha iyi. Yeni gelen bir üye veya misafir ne demek istiyor orda diyebilir daha açıklayıcı ve sıkmadan kısa ve net cevaplar versek hem anlaşılır bir şekilde ve sıkmamış oluruz.
Sana yazmadım bu yazıyı senı ılgılendırmeyen şeylerı nedne uzerıne alıyorsun

yarım sayfa yazıyı okumaya üşeniyorsan sende sorun var demektır

durup sana zöet cıkarıcakta degılım kendın özet cıkar ki kaldıkı yazı zaten cok kısa

Sonuç bölümünü okumayı akıl etseydin zaten orda 2 cümleyle özetlemiş yazılanları mantıksız yorumlarda bulup konuyu saptırıp tartışmaya çekme ve yazdığımada cevap vermesen sevınırım varsa problem şikayet butonuna tıkla.

Merhaba,
Bende göbek bölgemdeki yağlanmayı yok etmek için koşuyorum(jogging).
Sindirim sisteminden rahatsız olduğum için, kahvaltıda zeytinyağı-kekik karışımı yiyorum.
Bu karışım yağlanmaya sebep olur mu? sizler ne tavsiye edersiniz. İyi çalışmalar.

1. Orda benim ismimide vermişsin.
2.O yazıyı okumuştum önceden zaten.
3.Şikayet etçek bir şey yok niye şikayet ediyim.
4.Tartışma uzadı 3 'ümüz birbirimize girdik iyice en iyisi burda kapatalım olayı dahada uzamasın.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
Ben en iyisi whey protein + amino asit alim ve kardio programını yoğunlaştıraym.Yoksa kilo alayım derken bu göbek dahada büyücek.

2 ayda 12 kilo sağlıklı bi kilo alım şekli değil.Kilon çok önemli değil önemli olan yağ oranın bi resmini yüklersen daha yardımcı olabilrim :)

Evet biraz yağlı bi kilo oldu ama çok zayıftım ya.
Resmi yükleyemedim buraya profil resmine yükledim ordan bakabilirsin:)

Son düzenleme:
biraz göbek yaptık işte :)

Eklentiler

• dd.jpg
    dd.jpg
    252,2 KB · Görüntüleme: 370
Back
Yukarı