Göbek sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Katt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Katt

Üye
Merhaba,
Benim ciddi bi göbek problemim var.
Boy: 169 cm
Kilo: 59
Göbek: 93 cm
Jillian Michaels 30 day shared level 1'i bitirdim level 2'de 2. günümdeyim şuan. Ve her gün 50 mekik çekiyorum.Karın kaslarımın yandığını hissediyorum ama göbek çevremi ölçtüğümde bir değişiklik olmadığını gördüm.
Yediğime de dikkat ediyorum; sabahları 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 5 tane zeytin, domates, salatalık, maydanoz yiyorum. İlk ara öğünümde bir porsiyon meyve ikinci ara öğünümde 1 kutu light süt içiyorum. Haftanın 3 günü öğlen sebze, yoğurt - akşam et, salata, haftanın 2 günü öğlen et, salata - akşam sebze, yoğurt yiyorum. Haftasonları öğlen bir kase yoğurt bir tane galete akşam 2 porsiyon et ve salata yiyorum.
Yaz geliyor, iyice moralim bozuldu.
Sizler ne yapmamı önerirsiniz? Acil yardıma ihtiyacım var.
Erimiyor bu göbek:(

O kiloyla o göbek oranını nasıl yaptın yav, çok sağlıksız beslenmişsin zamanında sanırım. Sana önerim low carb diyeti yapman nu diyetin amacı enerji için vucuttaki yağları kullanmak ve üstüne eğer kas kazanmak gibi bir amacın yoksa , sabahları aç karnına yapılan koşu yağ yakımı için birebir göbek felan kalmaz bir fincan kahveyi iç direk koşuya geç hocam

Kendimi bildim bileli hep göbekliydim tabi buna ek olarak son bir kaç yıldır masa başı iş ve aşırı sağlıksız beslenmek daha da artırdı bu göbeği. Diyet listesini 2 yıl önce diyetisyenim vermişti yine o diyet üzerinden gidiyorum.

Sabahları erken kalkıp işe gittiğim için koşu yapabileceğimi zannetmiyorum

spor imkanın yoksa low carb yap hocam yanlız göbek oranın gerçekten ilginç ben spor yapmıyorken 87 kiloda göbek 94 cm di ayrıyeten bende sağlıksız besleniyordum şaşırdım 59 kiloda bu oran masallah :)

Bende anlamadım :D yanlış mı ölçtüm diycem ama mezure ile ölçtüm tam göbek deliğinden, doğrudur heralde :( sanırım karaciğer yağlanmasıda var bende :(

Back
Yukarı