Göbek eritmek zor değil [Püf Noktalar]

göbeğe bizzat kendim uyguladığım x tragel diye bir krem var harika bir sonuç verdi bende içeriğinde guarana bitkisi varmış süper bişi ben kullandım 250 mg bitirdim ve tekrar getirttiricem sanırım çünkü göbek çevresi tam istediğim gibi değil hala..

kusura bakmada sen bcaa almazsan glutamin almazsan biraz zor kilo verirsin kaslari yakmadan diger turlu elbette kilo verirsin ama gobekle beraber kaslarda gider senin boy zaten kisa ve kilo epey fazla en az 10 kilo dusmen lazim eger karin kasi cikmazsa 80 inde altina dusmen lazim..

ilk mesajda yazılan bazı şeyler doğru olsada bence bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok işi...

olay basit..vücut gün boyu aktif tutulacak..bu da az ve sık beslenme ile oluyor...
bol su tüketimi, yeşilçay

bunun yanında yağ yakıcı destek bir ürün mesela karnitin..ve bol bol koşu (proteine dikkat ederek)
karbonhidratı da akşamları almamak ve günlük tüketimi 150-200 gr üstüne çıkarmamak....

yok, benim bu göbek ve bel çevresindeki yağlar hiç erimeecek :(:(:(

Diyet + Cardio Yapın Haftanın 5 Günü Gidin Ve Gittiginiz Her Gün 40-45 Dk Antreman Sonlarında Cardio Yapın Ama Yapacağınız ANtreman Hafif Olmalıki Yağ Yakımı Çabuklaşsın Bu Arada Herhangi Kalp Sorununuz Yada Tansiyon Sorununuz Varmı ? Ve Bu Sporda Kaç Aylıksınız ?

yardım!!

arkadaşlar 6 aydır düzenli olarak vg yapıyorum!haftada 3 gün olarak bunları kol,göğüs,omuz olarak 3 e ayırdım. fakat benim problemim karındaki yağlar benim bunları eritmem için izlemem gereken beslenme veya yöntem nedir yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

arkadaslar benım boy 1.73 kılo 68 ama bıraz gobek var.suan bodye basladım.sizce agırlık calısarak gobegı yok edebılırmıyım.yoksa cardio yapmam sart mı saygılar

bende göbek yok ama şöyle bir şey var kambur moduna geçince göbeğim çıkıyor ve göbeğimi öne doğru feci şekilde çıkartabiliyorum... yani bende göbek var mıdır? dik durunca kesinlikle sıfır göbek var. bu göbek çıkması olayı midemin geniş olması mıdır belki de?
Ayni problem bende de var bundan nasil kurtulabiliriz acaba

Merhaba ben yaklasik 5 aydır evde pilates yapiyorum boyum 160 kilom 44tu bir ayda farkeeden 10 kilo verdm hiç gobegim kalmadı ama sağlık için diyetisyene gidiyorum kilo almaya calisiyorum 1 aydir 4 kilo aldim fakat gobek yine cikti hergün karin çalışmama rağmen ama çok sert yani oturunca katlanan cinsten değil ben kilo vermeden gobegimi nasil eritebilirim bunu merak ediyorum teşekkürler

göbek her vücutta aynı şekilde erimez sizin zor değil dediğiniz durum bir başkası için imkansıza yakın olabilir her bünye aynı değil

Back
Yukarı