banamı dedın kardasDostum yalancı jinekomasti var sende normal jinekomastiden farklı sayılır. Süt bezleriyle alakalı bi sorundur küre girdikten sonra olmuştu bana da ve tanıdığım 1-2 kişiye. Bazı insanlarda doğuştan olabiliyor. Lipo yapmazlarsa fiyat değişiyor liposuction ile yaparlarsa fiyat değişir. Göğüs ucunu yandan kesip içinden fazlalıklarını alacaklar. Spor ile geçen birşey değildir maalesef. Doktora gitmeye karar verirsen iyi araştır çünkü bazı doktorlar fazla alır bu sefer göğüs ucun içeri çöker acayip bi görüntü oluşur. Yazın bi işe gir seni çok rahatsız ediyorsa para biriktir hallet yani. Şimdilikte takma kafana boşver.
Aynen hava varmıs gıbı cokuyor ve sert degıl herhangı bı agrımda yok
Sen bende jınekomastı oldugunun kanısına nasıl vardın kardas ? Merakımdan soruyorum yanlıs anlama..Sert biseyle alakasi yok bunun meme dokusu sert mi olur? Bendekilerde yumusakti
Doktorumunda dedigi gibi ergenlik kiz gogusu benzeri gogus bu. Yaglanmadan boyle olmaz.
Bırınız var bırınız yok dıyorsunuz ? Anlamadım ıyıce kafam karıstı..Dostum bence degilsin korkmana gerek yok düzenli beslen koşu mekik şınav çek zamanla toparlarsın vucudunu
Doktorumunda dedigi gibi ergenlik kiz gogusu benzeri gogus bu. Yaglanmadan boyle olmaz.
Bu cok ileri safhasi. Bunda nesterle girmislerdir. Cok uc bir ornek vermissin. Neyse hastaneler orda ogrenmek isteyen giderDostum yanlış anlamada kız gögüsüyle alakası yok ha bak bi kaç jino fotosu degerlendirmeyi sen yap
Tedaviden sonrakisi sag tarafta
nediyim sanada geçmiş olsun allah kimseye böyle bişey yaşatmasın
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxrSsBPX73alc7Wl5e2wmyscgNTRlA3ELk04z_qsR7gDl-Kjva