Göğsümdeki Yağlanma

MadRee

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Boy 1.72 Kilo 80 Yaş:18

Gögsümde yağlanma mevcut..Bundan 2-3 sene evvel gogus agrılarımdan dolayı doktora gıtmıstım..Ergenlık belırtılerı fazla takma kafana gecer demıstı..Jınekomastı olabılecegımden suphelenıyorum ama gobekte var bnde celıskıdeyım.Jınekomastiysem nasıl anlayabılırım ? Eğer değilsem bolgesel yag yakılmadıgını bılıyorum sadece ne gıbı egzersızler veya antremanlar onerıyorsunuz ?

Bu forumda cevap alamazsın bu soruna yaglanmaysa diyet ve spor yap zamanla geçer kısa vadede kilo vermeye kalkma bu sefer diyeti bırakınca geri alırsn fazlasıyla uzun vadeli planlar yap 5 6 ay civarı spor yaparak verince beslnmenede dikkat edersen geri almazsın verdigin kiloyu gögüsteki yaglanmada geçer :)

Ben bu konuda baya tecrubeliyim. Resim koyarsan yardimci olabilirim
Fotoğraf0028.jpg Fotoğraf0029M.jpg

Dostum amelyata gerek yok kilosu olan herkeste vardı o tarz gögüs kendimden biliyorum okulun güreş takımı ilk kuruldugunda katılan bi kaç kişide aynı şekildeydi müsabakalara yakın adamlarda hiç bişey kalmadı kilo almadan önce hafiiften gögüs kası harici hiç bişey yoktu bende kilo alınca seniinle aynı tarzda oldu kilo verince geçer amelyat yanılmıyorsam 2500 tl tutuyordu

Benım anladıgım kadarıyla Jınekomastı degıl demek ıstıyorsun pekı nası erıtecegıme daır bı fıkrın varmı ? Unıversıte ogrencısıyım ne param var ne de spora gıdecek vaktım..Cıkıyorum sabahları kosuyorum evde mekık sınav rutın seyler yanı ama destek olmanı beklıyorum ?
Dostum amelyata gerek yok kilosu olan herkeste vardı o tarz gögüs kendimden biliyorum okulun güreş takımı ilk kuruldugunda katılan bi kaç kişide aynı şekildeydi müsabakalara yakın adamlarda hiç bişey kalmadı kilo almadan önce hafiiften gögüs kası harici hiç bişey yoktu bende kilo alınca seniinle aynı tarzda oldu kilo verince geçer amelyat yanılmıyorsam 2500 tl tutuyordu

Benım anladıgım kadarıyla Jınekomastı degıl demek ıstıyorsun pekı nası erıtecegıme daır bı fıkrın varmı ? Unıversıte ogrencısıyım ne param var ne de spora gıdecek vaktım..Cıkıyorum sabahları kosuyorum evde mekık sınav rutın seyler yanı ama destek olmanı beklıyorum ?

Konu hakkında fazla bilgim yok aldıgın kalorinin 200 300 altı al sabah yada akşam koşu yap yoruldugunda yürü sonra yine koş süreyi kendin ayarla nefes almayla ilgili sorunlarıın varsa fazla zorlama kilo vericem diye saglıgından olma şınav gibi hareketleri yapmaya devam et uzun vadede sonuç alırsın 7 8 ay gibi bi süreçte fark eder :D

Kiloyla alakali yok onun. Jinekomasti sorunu var sizde de. Ne kadar kilo versenizde gogusunuz istediginiz seviyede kuculmeyecektir

Kiloyla alakali yok onun. Jinekomasti sorunu var sizde de. Ne kadar kilo versenizde gogusunuz istediginiz seviyede kuculmeyecektir

Dostum merak ettim nasıl böyle emin olabiliyorsun ki jinokomasti belirtileri memede şişme ve sertlik olur yag varsa şişme olur ama sertlik olmaz bende sertlik yok meme hassasiyeti olur ama bende hassasiyette yok

Dostum merak ettim nasıl böyle emin olabiliyorsun ki jinokomasti belirtileri memede şişme ve sertlik olur yag varsa şişme olur ama sertlik olmaz bende sertlik yok meme hassasiyeti olur ama bende hassasiyette yok
Bende de vardi bi aralar bu yuzden eminim. Kolayi var. Bi hastaneye git. Biteral gogus ultrasonu yaptirmak istiyorum de durumu anlat yardimci olacaklardir

Dostum yalancı jinekomasti var sende normal jinekomastiden farklı sayılır. Süt bezleriyle alakalı bi sorundur küre girdikten sonra olmuştu bana da ve tanıdığım 1-2 kişiye. Bazı insanlarda doğuştan olabiliyor. Lipo yapmazlarsa fiyat değişiyor liposuction ile yaparlarsa fiyat değişir. Göğüs ucunu yandan kesip içinden fazlalıklarını alacaklar. Spor ile geçen birşey değildir maalesef. Doktora gitmeye karar verirsen iyi araştır çünkü bazı doktorlar fazla alır bu sefer göğüs ucun içeri çöker acayip bi görüntü oluşur. Yazın bi işe gir seni çok rahatsız ediyorsa para biriktir hallet yani. Şimdilikte takma kafana boşver.

Konu actim ordan konusursak bu konuyu arayip bilgi arayan arkadaslara faydali olabiliriz. Bu illeti iyi bilirim ben az cekmedim zamaninda o yuzden merak edenlere yardimci olmak isterim

Konu actim ordan konusursak bu konuyu arayip bilgi arayan arkadaslara faydali olabiliriz. Bu illeti iyi bilirim ben az cekmedim zamaninda o yuzden merak edenlere yardimci olmak isterim

Dostum benim bilgim kısıtlı fazla bilgim yok konu hakkında ama bildigim bişey var eger meme ucuna dokunca içinde hava varmış gibi çöküyorsa kilodan kaynaklı oluyor yag yaktıgın zaman geçer arkadaşın gögüslere baktıgımızda bana göre yagdan kaynaklanıyor jinokomasti olanlara baktıgımızda bunla aralarında çok fazla fark var düzenli beslenme ve sporla geçer bence

Dostum benim bilgim kısıtlı fazla bilgim yok konu hakkında ama bildigim bişey var eger meme ucuna dokunca içinde hava varmış gibi çöküyorsa kilodan kaynaklı oluyor yag yaktıgın zaman geçer arkadaşın gögüslere baktıgımızda bana göre yagdan kaynaklanıyor jinokomasti olanlara baktıgımızda bunla aralarında çok fazla fark var düzenli beslenme ve sporla geçer bence

Aynen hava varmıs gıbı cokuyor ve sert degıl herhangı bı agrımda yok

Back
Yukarı