Moco_Cocoo
Üye
ilk öncelikle Selamün Aleyküm.Foruma daha bugün katıldım konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın eğer yanlış yerdeyse yerini değiştirin lütfen.Ben bundan tam iki sene önce köye gitmiştim ve neredeyse hergün köyde mangal yapıyorduk fazla spor yapmıyordum orada sadece mekik çekiyordum baklavalarım vardı gerçi hala var
neyse köyden istanbula geldiğimde bir baktımki göğsümün ucunda şişlik var ilkbaşta birşey olmaz dedim falan ama bir baktımki günler haftalar geçti hala duruyor.Geçen sene yine köye gittim yine neredeyse hergün mangal yapıyorduk falan yine sadece mekik çektim .yani uzun lafın kısası iki yıldır göğsümün ucunda şişlik var ve bu beni çok rahatsız ediyor tişört giyemez oldum ve bildiğiniz gibi yazda yaklaşıyor tişört giyiceksin kadın gibi göğsün ortaya çıkıyor falan baklavalarım var hala ama göğsümde de şişlik var ve dediğim gibi bu beni çok rahatsız ediyor yaz geldi artık bende rahat rahat tişört giymek istiyorum son 1 aydır falan şınav çekiyorum barfix i tek-tük çekiyorum birde 2-3 gündür yere uzanıp sağ kolumu sağa doğru sol kolumu sola doğru uzatıp ellerime 5 kglik dambıl alıp dirseklerimi kırmadan yukarıya kaldırıyorum birbirlerine çarptıklarında yere indiriyorum tekrar kaldırıyorum falan öyle yani bu arada boyum 1.72 cm kilom 60.Lütfen bana kısa sürede göğüsteki yağlarımı eritmenin veya kasa çevirmenin bir yolunu gösterin ama boyumun uzamasını engellememesi veya boyumu kısaltmaması lazım bu benim için çok önemli lütfen bana yardımcı olun
(ve NOT:ara sıra şişi iniyor sonra tekrar şişiyor)

(ve NOT:ara sıra şişi iniyor sonra tekrar şişiyor)