Göğüste 3 Hareket Yeterli Mi ?

Arkadaşlar programımda göğüse 3 hareket giriyorum ve haftada 3 gün salona gidiyorum 1 gün göğüs yapıyorum bütün hafta boyunca ve 3 hareket az geliyor sanki,

Bench Press 3x10
Dumbell Fly 3x10
Incline 3x10

sizce yeterli midir ? ya da bir hareket daha koyacak olursak sizce nasıl bir düzenleme gereklidir ?

Haftada sadece 1 gün göğüs yapıyosan az gelmesi normal bence niye böyle bi program seçtin kendine sadece 1 gün göğüs ?

ben seçmedim salonda ki hocamın yazıdıgı program 3 gün spora gidiyorum

1. gün göğüs biceps karın
pas
2. gün omuz sırt karın
pas
3. gün arka kol bacak calf karın
pas
pas

haftam böyle

Sadece 1 gün göğüs yapıcaksan bari Yasin abinin dediği gibi zenginleştir hareket ekleyerek en azından öyle yorulsun kaslar

2 aydır uğraşıyorum salonda bakalım 3. ay programını farklı isteyecem ne verecek daha yogun girmek için ne kadar zaman gecmesi gerekir ortalama

yeni program yazmıyorlarsa eskiye devam et yada bölgeleri 2 ye böl en azından hem yorulman kolay olur hem geniş çaplı çalışırsın hemde en kötü ihtimalle 3 bölgeyi haftada 2 kere girmiş olursun.

bu bölüşüme bir örnek verebilir misin 4 güne cıkarmak istiyorum haftada pazartesi çarşamba cuma cumartesi 4 güne nasıl bölebilrim

pazartesi çarşamba cuma cumartesi

bu günler salona gidip aradaki salı perşembe pazarda off gün olsun istiyorum 3 ayda

bak pazartesi ve cuma günleri göğüs/sırt/biceps çarşamba ve cumartesi günleri de bacak/omuz/triceps gireblirsin. Ayrıca evde veya tüm bu hareketlerin sonunda 5-10 dk arası karın egzersizleri çalışabilirsin.

tamam teşekkür ederim şu kendi hocama programı değiştir diye söyleyim de paylaşırım burada kötü yerlerini modifiye ederiz :D aynısını yapmak istemiyorum hiç vermez ise bakalım bunu uygulayabilirm program agırlasınca yemek üzenimde artıslar gerekir dimi neleri değiştirmem gerek böyle bi programa geçince

tamam onun gibi sormusutm zaten program agırlasınca protein artısı yada antreman öncesi aldııgm karboda ki artıs olmalı gibisinden

arkadaşlar göğüs programım bu şekilde yaşım 29 kilom 77 boyum 180 4. ayım vg de
bench pres barbel 12 10 8 6
falt dumbel fly 12 10 8 6
incline dambıl press 12 10 8 6
dumbel puloverr
şınav 3*15
sizce nasıl değişikliğe gitmeliyim

Fazla hareket fazla gelişim değil.
Ne kadar fazla harekete girersen o kadar sinirsel gelişim elde edersin. (Bir makalede okumuştum.)
Yani 3 hareketin hakkını verirsen 4. ye ihtiyaç duymazsın.

2 press 2 fly ile 4 gun gogus agrisi hissediyorum, hakkini vererek yapinca yeterli oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Göğüs sırt bacak büyük kas grupları içersinde değerlendirilir genelde 4 yada 5 hareket 3 nazaran daha mantıklı olacaktır.

Back
Yukarı