Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 aydır yapıyorum bu sporu , çalıştıgım her bölge kol olsun omuz olsun arka kol vb çalışırken hissediyorum ve ağrı oluyor kaslarımda buda bana gelişiyor hissi veriyor.
Göğüs ise ne çalışırken nede ertesi günlerde hiç ağrımıyor.
Bazıları hareketi yanlış yaptıgından bazıları az kilo girdiginden diyor hepsini dikkate aldım.
Hocama hareketi uygularken sordum ve hareketi dogru yaptıgımı söyledi.
Agırlık konusuna gelirsek kaldırabildigimin en iyisini kaldırıyorum örnegin dumbell bench press 7.5 kg veya 10kg dumbellerle çalısıyorum.Bench press için 15 kg da çalışabiliyorum.Kilo arttıramıyorum çünkü arttırdıgımda 10 - 12 tekrar bile çıkaramıyorum.
1 aydır kendimi çok iyi verdim bu işe beslenme , uyku düzeni tek sorun göğüste yardım bekliyorum.
Göğüs ise ne çalışırken nede ertesi günlerde hiç ağrımıyor.
Bazıları hareketi yanlış yaptıgından bazıları az kilo girdiginden diyor hepsini dikkate aldım.
Hocama hareketi uygularken sordum ve hareketi dogru yaptıgımı söyledi.
Agırlık konusuna gelirsek kaldırabildigimin en iyisini kaldırıyorum örnegin dumbell bench press 7.5 kg veya 10kg dumbellerle çalısıyorum.Bench press için 15 kg da çalışabiliyorum.Kilo arttıramıyorum çünkü arttırdıgımda 10 - 12 tekrar bile çıkaramıyorum.
1 aydır kendimi çok iyi verdim bu işe beslenme , uyku düzeni tek sorun göğüste yardım bekliyorum.